Ο “μέντορας” του Κοτσαρίδη, Κώστας Τσάνας: Θέμα Αλκαράθ να αποδώσει το καλύτερο

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Κώστας Τσάνας, αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, τον νεαρό Κώστα Κοτσαρίδη όπως τον γνωρίζει από την παρουσία του νεαρού ποδοσφαιριστή στην Εθνική Ελπίδων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Κώστα Κοτσαρίδη:
«Ήταν ποδοσφαιριστής στην ομάδα των Νέων. Είναι ένας αμυντικός χαφ αριστεροπόδαρος, με καλή τεχνική, αρκετό τρέξιμο στο κέντρο και το πάθος στο παιχνίδι του. Η τελευταία εξέλιξη του ήταν αν πάει στην ΑΕΚ ενώ πριν αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού. Δεν είχε την εξέλιξη που ήθελε στην ΑΕΚ αν και όταν έπαιξε στη θέση του ήταν πολύ καλός».

Για το αν μπορεί να βοηθήσει τον Άρη:
«Αν ένας ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει και έχει την κατάλληλη προετοιμασία, ψυχολογική και σωματική, θα βοηθήσει. Παίζει ρόλο και το πως θα τον χρησιμοποιήσει ο καινούργιος προπονητής και αν θα τον πιστέψει για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του».

Για τη δύσκολη κατάσταση που υπάρχει στον Άρη:
«Είναι δύσκολη συγκυρία αυτή τη στιγμή αλλά καμιά φορά οι ευκαιρίες έρχονται στις δύσκολες στιγμές. Έχω την εντύπωση πως μπορούν να γεννηθούν πολλές ευκαιρίες για τα παιδιά μέσα από αυτές τις δύσκολες συγκυρίες».

Για το αν τον επηρέασε το μεγάλο διάστημα που έχει να αγωνιστεί λόγω του παραγκωνισμού του από τον Έβαλντ Λίνεν:
«Εμείς στην Εθνική Ελπίδων θέλουμε οι ποδοσφαιριστές να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Όταν παίζει ένα παιδί στη Σουπερ Λιγκ και έχει πολλές συμμετοχές είναι ευνόητο να διαλέξουμε αυτόν τον ποδοσφαιριστή από έναν άλλον που δεν έχει τόσες συμμετοχές. Είναι δουλειά των σωματείων να δώσουν ψυχική δύναμη και την απαραίτητη τακτική και υποδομή για να τα καταφέρουν τα παιδιά. Στους συλλόγους γίνεται η κατάλληλη προετοιμασία».

To Top