Ο Μέσι πήρε από το χέρι την Αργεντινή και την οδηγήσε στην πρωτιά, πέρασε ως δεύτερη η Ουρουγουάη (videos)

Το Copa America συνεχίζεται και μας προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις και γκολ. Η Αργεντινή με κορυφαίο τον Μέσι έκανε «πάρτι» με την Βολιβία, νικώντας με 4-1 και τερμάτισε στην 1η θέση του ομίλου.

Stoiximan: 650+ στοιχήματα σε όλους τους αγώνες & ειδικές επιλογές για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι!

Το «σόου» του άσου της Μπαρτσελόνα ξεκίνησε με μία εκπληκτική ασίστ στον Παπού Γκόμεζ ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 στο 6ο λεπτό. Η συνέχεια ανήκε στον Λιονέλ Μέσι ο οποίος με πέναλτι στο 33ο λεπτό έκανε το 2-0, ενώ στο 42ο λεπτό βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Λάμπε για το 3-0.

Ο Σααβέδρα μείωσε σε 3-1 στο 60ο λεπτό αλλά η απάντηση ήταν άμεση από τον Λαουτάρο Μαρτίνες για το 4-1 στο 65ο λεπτό. Η Αργεντινή έχασε πολλές ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ αλλά ο Λάμπε έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις.

Στο άλλο παιχνίδι, τα ξημερώματα η Ουρουγουάη ήθελε μόνο την νίκη για την 2η θέση του ομίλου και το γκολ του Καβάνι στο 21ο λεπτό, με εύστοχο πέναλτι, ήταν αρκετό. Η «Σελέστε» στο δεύτερο μέρος έχασε αρκετές ευκαιρίες για άλλα γκολ, όμως η Παραγουάη είχε την μεγάλη φάση στο 92ο λεπτό, με δύο παίκτες της να μην μπορούν να σκοράρουν από την μικρή περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Η βαθμολογία του β’ ομίλου
Αργεντινή 10
Ουρουγουάη 7
Παραγουάη 6
Χιλή 5
Βολιβία 0

To Top