Όλα τα φώτα στο “Γουέμπλεϊ για το Αγγλία – Γερμανία

Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται η φάση των “16” του Euro. Όλα τα φώτα βέβαια στρέφονται στο “Γουέμπλεϊ, εκεί όπου Αγγλία και Γερμανία θα δώσουν τη δική τους “μάχη” για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Stoiximan: 650+ στοιχήματα σε όλους τους αγώνες & ειδικές επιλογές για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι!

Στις 19:00 η Αγγλία υποδέχεται την Γερμανία. Τα «λιοντάρια» του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, τα οποία κατέλαβαν την 1η θέση στον 4ο όμιλο θέλουν να βάλουν τέλος στη αρνητική παράδοση που έχουν απέναντι στα «πάντσερ» και να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. Από την πλευρά της, η Νάσιοναλμσαφτ του Γιόακιμ Λεβ, η οποία πέρασε στους 16 ως καλύτερη τρίτη από τον 6ο όμιλο πίσω από Γαλλία και Πορτογαλία θέλει να είναι αυτή, η οποία θα πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά όπου και θα τεθεί αντιμέτωπη με τον νικητή από το ζευγάρι Σουηδία-Ουκρανία.

Στις 22:00 στο άλλο παιχνίδι του σημερινού προγράμματος η Σουηδία φιλοξενεί την Ουκρανία στο «Χάμπτεν» της Γλασκώβης. Η ομάδα του Γιάνε Άντερσον, μετά τη νίκη της την τελευταία αγωνιστική σε βάρος της Πολωνίας, κάτι που είχε σαν συνέπεια την κατάληψη της πρώτης θέσης στον 5ο όμιλο στοχεύει στην πρόκριση της στην επόμενη φάση όπου και θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Αγγλία ή Γερμανία. Στον αντίποδα η ομάδα του Αντρέι Σεβτσένκο , η οποία πήρε το εισιτήριο για τους «16» σαν καλύτερη τρίτη πίσω από Ολλανδία και Αυστρία στον 3ο όμιλο θέλει να δώσει συνέχεια στην παρουσία της στον θεσμό.

To Top