Ο Μήτογλου αφήνει τον Άρη για το Γουέικ Φόρεστ και το NCAA!

Ο Άρης χάνει τον Κώστα Μήτογλου! Ο 18χρονος φόργουορντ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο πανεπιστήμιο του Γουέικ Φόρεστ, αυτό που έβγαλε τον Τιμ Ντάνκαν, αφήνοντας… στα κρύα του λουτρού τον Άρη!

Ο Μήτογλου πριν από έναν μήνα περίπου έκανε και ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους υπεύθυνους του πανεπιστημίου. Προπονητής στο Γουέικ Φόρεστ που έχει βγάλει παίκτες όπως ο Τιμ Ντάνκαν και ο Κρις Πολ είναι ο Ντάνι Μάνινγκ, Νο1 του ντραφτ στο ΝΒΑ το 1988 από τους Λος Άντζελες Κλίπερς και παίκτες που έκανε σπουδαία καριέρα τη δεκαετία του ’90.

Η πλευρά του παίκτη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη ενημερώσει την διοίκηση του Άρη για την απόφαση να παίξει ο Μήτογλου στο NCAA. Σε εκκρεμότητα είναι το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής του Μήτογλου από τα Αστέρια στον Άρη, καθώς πέρσι οι κίτρινοι είχαν δαπανήσει 15.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν και θα έδιναν άλλα 35.000 ευρώ τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια. Τι θα γίνει με τα χρήματα που έδωσαν οι κίτρινοι και με αυτά που οφείλουν στα Αστέρια είναι ένα θέμα που θα λύσει η ΚΑΕ προφανώς σε συνεργασία με την πλευρά του παίκτη, που εκπροσωπείται από τον Νίκο Λώτσο.

Σημασία έχει ότι ο Άρης χάνει ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, για το οποίο πέρσι δαπάνησε χρήματα (είχε ευχαριστήσει δημόσια η ΚΑΕ τον Ντίμη Παπαϊωάννου), που φέτος θα είχε ακόμα πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα…

 

To Top