ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΜακΦάντεν ψήφισε… Άρη για τον Κάιζερ!

Ο παίκτης με τον οποίο ο Μάικαλ Κάιζερ ήρθε τη περσινή σεζόν πιο κοντά από όλους ήταν ο Θαντ ΜακΦάντεν, ο οποίος και τον προέτρεψε να υπογράψει στον Άρη!

Ο πρώτος σκόρερ της περσινής Α1 με την Κύμη γνωρίζει άριστα τη Θεσσαλονίκη και τι σημαίνει Άρης, γιατί ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ και τη σεζόν 2016-17 οι κίτρινοι έκαναν μπρέικ στα πλέι οφ και εξασφάλισαν θέση στους ημιτελικούς.

Έχει ζήσει στην πόλη, έχει κατανοήσει το μέγεθος του Άρη έστω και ως αντίπαλος και ήταν αυτός που συμβούλευσε τον Κάιζερ να απαντήσει θετικά στην πρόταση των κίτρινων.

Ο ΜακΦάντεν λειτούργησε την περσινή σεζόν ως “μέντορας” του Κάιζερ, τον βοήθησε πολύ στο ξεκίνημα της παρουσίας του στην Ελλάδα να προσαρμοστεί και ο Αμερικανός σέντερ – του Άρη πλέον – εκτιμάει ιδιαίτερα την άποψη του πρώην συμπαίκτη του.

Αν συνυπολογίσει κανείς και τον σημαντικό ρόλο που είχε η τηλεφωνική επικοινωνία του παίκτη με τον (μελλοντικό συμπαίκτη του) Λάκι Τζόουνς, μπορεί να διαπιστώσει τον τρόπο με τον οποίο ο Άρης απέσπασε την υπογραφή του παίκτη, αν και δεν είχε κάνει τη μεγαλύτερη οικονομική προσφορά.

To Top