Ο Μαρκόπουλος είδε αντιαθλητικό του Τζέιμς!

Ο Σούλης Μαρκόπουλος… είδε αντιαθλητικό φάουλ του Τζέιμς στον Γιάννη Καλαμπόκη και… ευχαρίστησε τον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Όλα μια χαρά τα είδε ο Έλληνας προπονητής…

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: “Ευχαριστώ κόσμο. Θέλουμε να έρθουν σε όλους τους αγώνες. Αν κάποιοι βγήκαν εκτός ορίων δεν αντικατοπτρίζει όλο τον κόσμο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είχαμε στρες μετά από τις συνεχόμενες ήττες αλλά μέσα στο γήπεδο κάναμε ακριβώς ότι είπαμε και πετύχαμε. Αν εξαιρέσουμε ένα τρίλεπτο στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου, παίξαμε στοχευμένο και καλό μπάσκετ με την βοήθεια κόσμου. Οι διαιτητές νομίζω πως σφύριξαν αντιαθλητικό επειδή δεν μπήκε η μπάλα μέσα. Οι διαιτητές έδωσαν πολλά φάουλ” και πρόσθεσε: “Ο Άρης βρήκε χημεία, εμείς προσπαθήσαμε να βγάλουμε παίκτες εκτός παιχνιδιού, για άλλους το καταφέραμε και για άλλους όχι. Προσπαθούμε να βάλουμε όλους τους παίκτες μέσα στο παιχνίδι. Ημασταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά”.

Ο Τζέι Αρ Γκίντενς πρόσθεσε πως “υπέροχη ατμόσφαιρα. Νιώθω ευλογημένος που μπορέσαμε να πάρουμε μια τέτοια νίκη μπροστά σε αυτό τον κόσμο. Όλοι καταλάβαμε πως ο Αρης είναι μεγάλος αντίπαλος οπότε αυτό από μόνο του ήταν μεγάλο κίνητρο και όλη την εβδομάδα μας εξηηγούσαν όλοι πόσο σημαντική είναι η νίκη”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top