Αντιαθλητικό δεν έκανε ο Ντικούδης και ο Καλαμπόκης;

Δεν υπάρχει αντιαθλητικό φάουλ του Τζέιμς στον Γιάννη Καλαμπόκη και αντιθέτως υπάρχει αντιαθλητικό φάουλ του Δήμου Ντικούδη πάνω στον Χρήστο Ταπούτο, όπως επίσης και του Γιάννη Καλαμπόκη στον Ντομινίκ Τζέιμς στο φινάλε του αγώνα. Αυτό που δεν έπρεπε να δοθεί, δόθηκε, αυτά που έπρεπε όχι. Πώς να μην υπάρχουν γκρι σκιές και σε αυτή την ήττα του Άρη;

Ο Δήμος Ντικούδης είχε γενικώς άσχημη συμπεριφορά και δεν ήταν λίγες οι φορές που αντέδρασε αντιαθλητικά, αλλά δεν τιμωρήθηκε από τους διαιτητές. Στα 3.47 πριν το τέλος με το σκορ 80-78 υπέρ του ΠΑΟΚ ο Χρήστος Ταπούτος κερδίζει φάουλ από τον Ντικούδη, ο οποίος ως παλαιστής τον ρίχνει κάτω… Οι διαιτητές είδαν απλό φάουλ και όχι αντιαθλητικό.

Στα 19,1” ο Κορομηλάς δίνει αντιαθλητικό φάουλ στον Τζέιμς πάνω στον Καλαμπόκη, που πολύ απλά δεν υπάρχει. Είναι λάθος του διαιτητή, που καταδικάζει τον Άρη γιατί δίνει βολές και νέα κατοχή στον ΠΑΟΚ με σκορ να είναι 87-85.

Στα 5,6” ο Τζέιμς κλέβει τη μπάλα από τον Καλαμπόκη ο οποίος του κάνει αντιαθλητικό φάουλ, αλλά δίνεται απλό φάουλ. Το σκορ ήταν 91-86 για τον ΠΑΟΚ.

Αυτά και άλλα πολλά έγιναν στην Πυλαία…

To Top