Αλεξανδρής: «Ως πότε θα ανεχόμαστε κάποιους ηλίθιους;» (video)

Μπουλόνια, κροτίδες, ροχάλες, μπουκάλια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους δέχτηκε ο πάγκος του Άρη. Τα είπε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, που έκανε παράπονα και για την διαιτησία, αλλά και για την ατμόσφαιρα που επικράτησε στην Πυλαία.

Ο τεχνικός του Άρη υπογράμμισε πως “έγινε ένα καταπληκτικό ματς. Τότε που και οι δυο ομάδες πρωταγωνιστούσαν και κυνηγούσαν τους τίτλους. Παρόλο που έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, το οποίο το απολαμβάνεις και από τον πάγκο εμείς έχουμε παράπονα από τη διαιτησία γιατί δεν μας σεβάστηκε. Δεν θα πω αν έκρινε το παιχνίδι αλλά η τεχνική ποινή που δεχθήκαμε στο ημίχρονο έδωσε τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να εκτελέσει δυο βολές και να πετύχει και καλάθι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ενώ η κατοχή ήταν δική μας. Επίσης στο τέλος το αντιαθλητικό φάουλ που δόθηκε στον Τζέιμς δεν ήταν. Αν το δούμε 200.000 φορές στην τηλεόραση θα επιβεβαιωθεί πως δεν έγινε. Συν το γεγονός ότι δεχόμασταν μπουλόνια και κροτίδες” και συνέχισε: “Δίνω συγχαρητήρια στον Σούλη γιατί η ομάδα του έπαιξε πάρα πολύ καλά. Μας δυσκόλεψε και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Μέσα στις παραφωνίες ήταν και η συμπεριφορά του κόσμου. Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε κάποιους ηλίθιους που θέλουν να σκοτώσουν ό,τι αγαπάμε; Κάτι πρέπει να γίνει γι’ αυτό. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τρώμε μπουκάλια. Είμαι 21 χρόνια στην Α1 και στηλιτεύω αυτού του είδους τη συμπεριφορά. Θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει από όλους. Αν γίνει στο Αλεξάνδρειο θα είμαι ο πρώτος που θα το στηλιτεύσω”.

Για το παιχνίδι είπε ότι “κρίθηκε σε λεπτομέρειες. Δεν ξέρω πως θα εξελισσόταν αν δεν δινόταν το αντιαθλητικό. Δίνω συγχαρητήρια στον Σούλη. Είναι έντιμος και καλός αντίπαλος. Το χαίρομαι να παίζω αντίπαλος του. Άλλο τα παράπονα άλλο η αγωνιστική αντιμετώπιση”.

Για τις ειδικές καταστάσεις, στις οποίες ο Άρης παρουσιάζει πρόβλημα είπε ότι “εμείς δουλεύουμε τις σπέσιαλ καταστάσεις πάρα πολύ. Δεν είναι όμως εύκολο να το να καταφέρεις σε λίγους μήνες να παίξεις ειδικές καταστάσεις σε ένα τέτοιο γήπεδο. Σχεδιάσαμε δυο φορές τέτοιες καταστάσεις. Τη μια μας βγήκε την άλλη όχι. Χρειάζεται μεγάλη εμπειρία από τους παίκτες για να περάσεις αυτό που θέλεις και σχεδιάζεις. Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να είναι βήματα μπροστά. Να κάνουν το κάτι παραπάνω. Αν δεν το κάνουν θα υπάρχει πρόβλημα και η ομάδα δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της”.

Δείτε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή στην συνέντευξη Τύπου:
{youtube}xt5XJ0zrdjA|640|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top