Τζέιμς: «Καλό είναι να κρίνονται από τους παίκτες, όχι από τους διαιτητές» (video)

Η διαιτησία έπαιξε ρόλο με το σφύριγμα εις βάρος του, καταλογίζοντας αντιαθλητικό φάουλ, όπως δήλωσε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Ντομινίκ Τζέιμς.

Ο Αμερικανός στον οποίο οι διαιτητές χρέωσαν το αντιαθλητικό φάουλ για την άμυνα του πάνω στον Καλαμπόκη: “Σέβομαι τους διαιτητές. Και οι δυο ομάδες έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι όμως αυτοί που θα πρέπει να αποφασίζουν για το αποτέλεσμα είναι οι παίκτες και όχι οι διαιτητές. Ο αγώνας κρίθηκε κι από το σφύριγμα των διαιτητών που γενικά έκαναν καλό παιχνίδι. Παρόλα αυτά δεν ρίχνω το φταίξιμο στους διαιτητές. Τα δικά μας λάθη μας στοίχισαν. Πρέπει να βελτιωθούμε και να αρχίσουμε να το κάνουμε από την επόμενη προπόνηση”.

Για τον αγώνα ο Τζέιμς επεσήμανε πως “ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι. Μια πραγματική μάχη. Μας είχε πει ο προπονητής μας πως θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα για να μην επηρεαστούμε από την ατμόσφαιρα. Η ομάδα μας έπαιξε καταπληκτικά αλλά και ο ΠΑΟΚ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και τους βγάζω το καπέλο. Σεβόμαστε πολύ τον αντίπαλο αλλά στο τέλος μας κόστισαν κάποια λάθη, ορισμένες κακές επιλογές. Τα κακά διαστήματα μας πλήγωσαν και μας στοίχισαν το παιχνίδι”.

Δείτε τις δηλώσεις του Ντομινίκ Τζέιμς στην συνέντευξη Τύπου:
{youtube}1mkRtBDWo_A|640|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top