Ο Μασάδο έδωσε ραντεβού στις 2 Ιουλίου!

Ραντεβού στις 2 Ιουλίου έδωσε ο Μανουέλ Μασάδο με τους παίκτες του Άρη για την έναρξη της προετοιμασίας, μιλώντας μαζί τους μετά το τέλος της σημερινής τελευταίας προπόνησης της ομάδας στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να είπε στους παίκτες του: “Θέλω να σας συγχαρώ για την προσπάθεια που κατεβάλλατε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Σε γενικές γραμμές έχω μείνει ικανοποιημένος από όλους σας. Προσπαθήσατε παρότι είχαμε και αρκετά προβλήματα, ειδικά στο οικονομικό. Βέβαια η κατάληξη της χρονιάς δεν ήταν αυτή που θέλαμε, αλλά αν δεν ήμασταν άτυχοι σε κάποια παιχνίδια, και δεν συνέβαινε το περιστατικό με το μπουκάλι στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους θα συνεχίσουν σε άλλη ομάδα και εύχομαι με τους υπόλοιπους να τα πούμε στις 2 Ιουλίου”, προσθέτοντας πως “είστε όλοι επαγγελματίες και ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Θα πάρετε ένα ειδικό πρόγραμμα προπόνησης που θέλω να τηρείτε ώστε να είστε έτοιμοι όταν ξεκινήσουμε”.

Ο Μασάδο θα συναντηθεί με τους διοικούντες τις επόμενες ημέρες, ίσως και μέσα στο σαββατοκύριακο για να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της συνεργασίας των δύο πλευρών, αν τελικώς ανανεωθεί ή προκύψει “διαζύγιο”, ενδεχόμενο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες…

To Top