Ο Μασάδο έκανε… πειράματα, φώναξαν παρών Μίσελ και Νέρι, οι «μεγάλοι» νίκησαν 4-3 (photostory)

Ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του είχε ο Μανουέλ Μασάδο στο φιλικό παιχνίδι με την Κ 20 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Για την ιστορία οι «μεγάλοι» επικράτησαν 4-3 των μικρών…
 
Ο Πορτογάλος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του στα δυο ημίχρονα με τους Καζναφέρη Μίσελ να βγάζουν όλο το παιχνίδι. Ο Βραζιλιάνος έδειξε ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς και είναι στα πλάνα του προπονητή του για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό στάδιο.

 Το ίδιο ισχύει και για τον Νέρι Καστίγιο, αφού ο μεξικανός είναι διαθέσιμος έχοντας πάρει τις απαραίτητες ανάσες, μετά την επέμβαση στο γόνατό του και είναι από τους βασικούς υποψήφιους για 11άδα. Μάλιστα στο παιχνίδι πήρε θέση στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Γιαννιώτας δεξιά και ο Ακόστα αριστερά αποτέλεσαν τα στηρίγματά του.

 Ο Πορτογάλος έκανε αρκετά… πειράματα στο φιλικό αυτό με την Κ20. Το πιο σημαντικό; Χρησιμοποίησε τον Νέτο μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ (Παπαζαχαρία και Φατί), σε ρόλο επιτελικού μέσου. Κάτι που μόνο κατά διαστήματα έχει επιχειρήσει στη διάρκεια των αγώνων.

Ο 57χρονος προπονητής πέρα από τη χρησιμοποίηση του Νάτσο σε ρόλο στόπερ δίπλα στον Κοτσώνη, χρησιμοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο επίσης του Πρίττα και Καπετάνο στα αμυντικά χαφ, με τον Κατίδη μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού. Ο Τριανταφυλλάκος αποτέλεσε τον κεντρικό επιθετικό με τον Σολτάνι στα δεξιά και τον Κανούλα στα αριστερά. 
Οι Μάρκος Βελλίδης και ΜΙχάλης Σηφάκης υπερασπίστηκαν τις εστίες των μεγάλων και της Κ20 αντίστοιχα.
 

Ο Μασάδο από κει και πέρα, δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές σε ότι αφορά στον αγωνιστικό σχεδιασμό ενόψει Παναθηναϊκού. Αυτό έχει να κάνει με τις συνθήκες του αγώνα, μια και η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη σε συνδυασμό με τα προβλήματα του αντιπάλου.
 

Εκτός του ενδοοικογενειακού φιλικού έμεινα οι τραυματίες Ντίκο, Παπαστεριανός, Τσουκάνης, για προληπτικούς λόγους ο Ακόστα και ο Γιακούποβιτς.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το φιλικό

{gallery}siridis/filiko_k20{/gallery}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top