Ο Σιδηρόπουλος σφυρίζει στο ΟΑΚΑ και ξυπνάει δυσάρεστες μνήμες

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος από το Ωραιόκαστρο, που ανήκει στο σύνδεσμο της Δωδεκανήσου, θα διευθύνει την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. O διαιτητής που έχει αφήσει με πολλά παράπονα τους κίτρινους σε όλα τα παιχνίδια που έπαιξε τους κίτρινους!

Ο Σιδηρόπουλος ορίστηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα (Κυριακή 19.00). Σφυρίζει φέτος μόνο στα… ντέρμπι του Άρη, στην 9η αγωνιστική με τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (2-3) και με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (0-0).
Πρώτος βοηθός θα είναι ο Χρήστος Μαγιάνης από την Άρτα και δεύτερο ο Κωνσταντίνος Ποντίκης από το σύνδεσμο της Πρέβεζας. Τέταρτος ορίστηκε ο Χρήστος Μήτσιος από την Ήπειρο ενώ ο Αντώνης Σίπκας θα είναι ο παρατηρητής του αγώνα.

 Ο Σιδηρόπουλος είναι ο διαιτητής που έχει αφήσει φέτος με πολλά παράπονα τους κίτρινους. Πιο χαρακτηριστική η περίπτωση, όταν ο Άρης πήγε να παίξει σχεδόν όλη τη χρονιά στο Περιστέρι, για το Κύπελλο. Με τα σφυρίγματά του, δεν επέτρεψε στους «κίτρινους» να βγαίνουν από την περιοχή τους. Ασταμάτητα φάουλ εκτός περιοχής και ανοχή στο σκληρό παιχνίδι των παικτών του Ατρομήτου στον Νέρι Καστίγιο κυρίως. 

Παράλληλα ο συγκεκριμένος διαιτητής της αναμέτρησης χαρίστηκε στον Σκόνδρα, τον οποίο άφησε στο παιχνίδι ως το τέλος, όταν και ο αρχηγός του Ατρόμητου, κέρδισε με αντιεπαγγελματικό τρόπο την αποβολή του Καστίγιο με δεύτερη κίτρινη. Ο 28χρονος επιθετικός του Άρη δέχτηκε δύο κίτρινες στο παιχνίδι, επειδή οι αντίπαλοί του… τον χτύπησαν και τον εκνεύρισαν τουλάχιστον δέκα φορές, δίχως ο ίδιος να ανταποδώσει! 

Ο Σιδηρόπουλος έπαιξε και στο Άρης – Ολυμπιακός (2-3) όπου οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν τρεις φορές το ένα γκολ, με κόρνερ που προήλθε από ανάποδο πλάγιο κι άλλα δύο από ανύπαρκτα φάουλ (είχε σφυρίξει δεκάδες φορές έξω από την περιοχή του Άρη, ο οποίος όταν μείωσε δεν πάτησε λόγω σφυρίχτρας ποτέ περιοχή)!

Επίσης, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Σιδηρόπουλος χαρίστηκε τρεις φορές στον ΠΑΟΚ, όταν δεν έδειξε κόκκινη κάρτα στους Τσιρίλο (27’), Κρέσιτς (64’) –η πιο χαρακτηριστική – και δεύτερη κίτρινη στον Πάμπλο Γκαρσία (μαζί με κίτρινη στον Νέτο…) στο 80’. Δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Νέτο του Νιμανί στο τέλος του αγώνα. Τι άλλο να κάνει;

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top