Ο μοναχικός αγώνας του Ανδρέα Ηρακλή συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη

Η αντίστροφη μέτρηση για το “καμ μπακ” του Ανδρέα Ηρακλή στην ενεργό δράση έχει ήδη ξεκινήσει και ο παίκτης, ο οποίος την Κυριακή επιστρέφει για μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, δεν βλέπει την ώρα να πατήσει ξανά το χλοοτάπητα του “Βικελίδης”.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής του Άρη, έπειτα από το σοβαρό τραυματισμό του στην αναμέτρηση με τη Ρόμα και το χειρουργείο στους χιαστούς, γύρισε στην Αθήνα όπου διαμένει η οικογένειά του, ώστε να ξεκουραστεί και εν συνεχεία να ξεκινήσει εκεί την αποθεραπεία του.

Δύο μήνες μετά το δυσάρεστο αυτό γεγονός, ο 22χρονος αμυντικός ετοιμάζει ξανά τις βαλίτσες του για Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει πλάι στους συμπαίκτες του την αποκατάστασή του.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Ηρακλής έδωσε το “παρών”και στις δύο αναμετρήσεις που έδωσε ο Άρης στο διάστημα αυτό στην Αθήνα, με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, έχοντας μάλιστα επισκεφτεί ισάριθμες φορές την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο που διέμενε.

Η επιστροφή του στο “Κλεάνθης Βικελίδης” είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, μόνο που αυτή τη φορά η θέση του δε θα είναι στο γήπεδο, αλλά στις κερκίδες του σταδίου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μέσα στους επόμενους δύο με τρεις μήνες, ενώ εκείνο το οποίο περιμένει με ανυπομονησία είναι να αγωνιστεί ξανά για να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα του.

To Top