Ο Μποχωρίδης περιμένει την πρόταση του Άρη

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης επανέλαβε και σήμερα, μέσω του εκπροσώπου του αυτή τη φορά, την πρόθεσή του να παραμείνει στον Άρη την επόμενη χρονιά, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Αυτό που περιμένει να ακούσει από τη νέα διοίκηση είναι η πρόταση και οι όροι του νέου αυτού συμβολαίου.

Στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης με τον μάνατζερ του 18χρονου γκαρντ, Νίκο Λώτσο, μεταφέρθηκε η πρόθεση του Άρη να δώσει στον παίκτη πολύ πιο σημαντικό ρόλο από αυτόν που είχε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Ο Άρης πιστεύει πολύ στον Μποχωρίδη και τις ικανότητές του, ποντάρει σε αυτά για τα επόμενα χρόνια και μόλις ολοκληρωθούν κάποια άλλα πολύ πιο σημαντικά ζητήματα που αφορούν την ομάδα, θα κατατεθεί επισήμως πρόταση για το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο στον 18χρονο παίκτη.

Η προηγούμενη διοίκηση της ΚΑΕ έχει ήδη καταθέσει μονομερώς το συμβόλαιο του Μποχωρίδη στον ΕΣΑΚΕ με τη συμπλήρωση του 18ου έτους ηλικάις του, για να είναι διασφαλισμένη μέχρι ενός σημείου. Ο Μποχωρίδης μιλώντας στο στενό του περιβάλλον επανέλαβε πως επιθυμεί να παραμείνει στον Άρη και να παίξει μπάσκετ στην ομάδα που βρίσκεται τα τελευταία 11 χρόνια!

Περιμένει στην συνάντηση της επόμενης βδομάδας την πρόταση του Άρη, να την μελετήσει και να αποφασίσει την υπογραφή του συμβολαίου του.

Συζήτηση με τον Λώτσο έγινε και για την υπόθεση του Νίκου Χατζηβρέττα, ο οποίος εκπροσωπείται από τον εν λόγω μάνατζερ. Εκφράστηκε και σε αυτή την υπόθεση η θέληση να βρεθεί η χρυσή τομή και στην επόμενη συνάντηση των δύο πλευρών, θα υπάρχουν και ποσά για τον διακανονισμό.

 

To Top