ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Μπούμπουρας ομιλητής στο συνέδριο της Φρανκφούρτης μαζί με Μοσκοβισί, Τσακαλώτο και Στουρνάρα!

Σε ένα… αεροπλάνο βρίσκεται συνέχεια ο Παντελής Μπούμπουρας, όπως τόνισε την περασμένη βδομάδα και η εκπρόσωπος του γραφείου τύπου του Μάγδα Τσέγκου, προκειμένου να είναι παρών στις επιχειρηματικές και άλλες δραστηριότητες του.

Ο Λημνιός επιχειρηματίας θα βρίσκεται αύριο στην Φρανφούρτη, προκειμένου να μιλήσει σε οικονομικό συνέδριο, στο οποίο μεταξύ άλλων θα μιλήσουν ο Πιέρ Μοσκοβισί, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Γιάννης Στουρνάρας. Μια παρουσία που λέει πολλά για το βεληνεκές του Μπούμπουρα, ο οποίος εξετάζει το ενδεχόμενο εμπλοκής του στην ΠΑΕ Άρης, εφόσον ευδοκιμήσουν οι συνθήκες.

Μάλιστα, είναι ξεκάθαρο, ότι χρειάζεται πρώτα χρόνο προκειμένου να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη εικόνα, πριν πάρει τις αποφάσεις. Χθες, πάντως, οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη, μέσω της έκτακτης ραδιοφωνικής εκπομπής του Super 3, έστειλαν το δικό τους μήνυμα: «Να προχωρήσει ο Μπούμπουρας και να μην φοβάται τίποτα, εφόσον ενδιαφέρεται για τον Άρη…».

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ από το vima.gr σχετικά με την παρουσία του Μπούμπουρα στο οικονομικό συνέδριο της Φρανκφούρτης:

Συναντήσεις (B2B) μεταξύ ελληνικών εισηγμένων εταιριών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και γερμανικών επενδυτικών οίκων, καθώς και επαφές μεταξύ θεσμικών επενδυτών με στελέχη του ελληνικού επιχειρείν, αλλά και με παράγοντες του πολιτικού κόσμου της Ελλάδας και της Γερμανίας, οργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με τον Όμιλο του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Οι συναντήσεις θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο του Οικονομικού Συνεδρίου με θέμα: “A GLIMPSE INTO EUROPE’S FINANCIAL LANDSCAPE – GREECE: A COMEBACK TO THE FINANCIAL MARKETS””, το οποίο διοργανώνεται από το Economist, σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στις 31 Μαΐου, στη Φρανκφούρτη. Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι οι συμμετέχοντες σε αυτό να εκτιμήσουν το πότε και υπό ποιες συνθήκες η Ελλάδα μπορεί να επιστρέψει στις αγορές.

Μεταξύ των επιβεβαιωμένων ομιλητών του Συνεδρίου είναι και ο Λημνιός επιχειρηματίας, Πρόεδρος και Ιδρυτής της Gefest Ουκρανίας, Παντελής Μπούμπουρας.

Ακόμη, θα μιλήσουν ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Pierre Moscovici (videotaped message), ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου του Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης, ο Πρόεδρος της Frankfurter Gesellschaft και τ. Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου της Φρανκφούρτης Rüdiger Freiherr von Rosen και άλλοι.

 

To Top