ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπράμπετς μέσα στους καλύτερους 30 για την “Χρυσή μπάλα” της Τσεχίας

O Γιάκουμπ Μπράμπετς δεν έλειψε… λεπτό από τη μέρα που πέρασε την πύλη του Κλεάνθης Βικελίδης, πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα του Άρη και απολαμβάνει της αναγνώρισης στη χώρα του, έχοντας συμπεριληφθεί στους καλύτερους 30 για την “Χρυσή μπάλα” της Τσεχίας.

Ο… μίστερ 1530 λεπτά του Άρη με 15+2 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, δηλαδή το απόλυτο, είναι 29η θέση, έχοντας ήδη μπει στους πρώτους 30 ποδοσφαιριστές με 8 ψήφους, μια καθαρά τιμητική παρουσία για τον διεθνή αμυντικό.

Το απόλυτο φαβορί βέβαια είναι ο Πάτρικ Σικ, ο οποίος έκανε περίπατο στο χειμερινό γύρο και είναι πρώτος με 826 ψήφους, ενώ ακολουθούν οι: 2. Τόμας Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ) 619, 3. Αντονίν Μπαράκ (Βερόνα) 448, 4. Τόμας Βάκλικ (Ολυμπιακός Πειραιώς) 436.

Η ψηφοφορία για την “Χρυσή μπάλα” χωρίζεται σε δυο σε δύο γύρους. Ο τελικός νικητής θα ανακοινωθεί μετά τη σεζόν, οπότε και τα αποτελέσματα για την άνοιξη θα προστεθούν στα αποτελέσματα από το φθινόπωρο. Κάτοχος ρεκόρ είναι ο τερματοφύλακας Πετρ Τσεχ με 12 πρωτιές, ενώ ψηφίζουν 57 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι της χώρας.

To Top