ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κάθε νομική και οικονομική ανάσα είναι πολύτιμη για την ΚΑΕ!

O Άρης καλείται να αντιμετωπίσει πολλά και σημαντικά δεινά από τη στιγμή που πρέπει να αποπληρώσει τόσους παίκτες.

Η διοίκηση γνωρίζει πολύ καλά ότι κάθε νίκη που παίρνει για την αδειοδότηση της ομάδας, αλλά και  όταν έχει τη σύμφωνη γνώμη πιστωτών όσων έχει διακανονίσει σε γραπτό επίπεδο, χρόνο με τον χρόνο θα είναι σε θέση να αποτινάξει από πάνω της τα χρέη και διαθέσει όλα τα έσοδα για την ενίσχυση του τμήματος.

O φάκελος του Άρη ήταν πλήρης, αναφορικά με τη χθεσινή επανεξέταση του ΕΣΑΚΕ για τις πληρωμές και τους διακανονισμούς που αφορούν σε παίκτες και σταφ της περσινής σεζόν.

Η κίτρινη ΚΑΕ είχε υπογραφές από τα μέλη της περσινής ομάδας για τήρηση των συμφωνιών που επιτεύχθηκαν το περασμένο καλοκαίρι και «πέρασε» από τη σχετική επιτροπή του ΕΣΑΚΕ.

Την τελευταία εβδομάδα ο Άρης απέφυγε δύο μεγάλα εμπόδια, που εγκυμονούσαν κινδύνους αφαίρεσης βαθμών. Έναν με την αναβολή της υπόθεσης της ΕΕΑ στον Αθλητικό Δικαστή, όπου η ομάδα προσδοκά να δικαιωθεί τον Ιανουάριο στο Διοικητικό Εφετείο και ένα σήμερα, με την επικύρωση των συμφωνιών με όλους τους περσινούς, αφού για κάθε μη τήρηση διακανονισμού είναι και -1 βαθμός.

Υπενθυμίζεται ότι οι νομικοί σύμβουλοι της ΚΑΕ Άρης, Χρήστος Γρόλλιος και Γιώργος Γιαννόπουλος παρέστησαν στην τελευταία διαδικασία και κατέθεσαν αίτημα αναβολής της εκδίκασης της υπόθεσης της μη χορήγησης πιστοποιητικού από την ΕΕΑ η οποία έγινε αποδεκτή από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Η αναβολή επιτεύχθηκε εν όψει της εκδίκασης της αίτησης της ΚΑΕ Άρης για ακύρωση της απόφασης της ΕΕΑ από το Διοικητικό Εφετείο, η οποία θα λάβει χώρα εντός του Ιανουαρίου. Η απόφαση αυτή συναρτάται με την έκβαση της εκδίκασης ενώπιον της Αθλητικού Δικαστή.

Όλα τα παραπάνω δίνουν ανάσες στους κίτρινους στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για να είναι βιώσιμοι και το 2022.

Και φυσικά το μεγαλύτερο κέρδος θα είναι να αποφύγει η ομάδα την αφαίρεση βαθμών!

To Top