ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Μπράουν Ιντέγε του Άρη σε… αριθμούς

Έχει στηριχθεί και… αμφισβητηθεί όσο κανένας άλλος στον Άρη τα τελευταία χρόνια. Ο Μπράουν Ιντέγε άρχισε να… σκοράρει, αν και άπαντες περιμένουν ακόμα περισσότερο γκολ από τον Νιγηριανό, όπως και ο ίδιος από τον εαυτό του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Τι έχει προσφέρει, όμως, μέχρι στιγμής ο Μπράουν Ιντέγε; Ας μιλήσουν οι αριθμοί, που δεν λένε πάντα όλη την αλήθεια, αλλά σίγουρα απεικονίζουν μεγάλο μέρος αυτής…

Ο Νιγηριανός μετά από έναν χρόνο αγωνιστικής απραξίας, ήρθε στον Άρη το καλοκαίρι έχοντας ήδη δουλέψει πολύ μόνος του στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Δεν αφέθηκε, λειτούργησε άκρως επαγγελματικά, γι αυτό και ήταν έτοιμος να αγωνιστεί από το ξεκίνημα της θητείας του στους “κιτρινόμαυρους”.

Αγωνίστηκε και στα τέσσερα ευρωπαϊκά μας του Άρη με ΑΕ Λεμεσού και Μόλντε, βασικός σε όλα! Δεν έχασε λεπτό μόνο στο πρώτο, ενώ στα υπόλοιπα τρία αποχωρούσε λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Βασικός και στο πρωτάθλημα, έχοντας μέχρι στιγμής 14 συμμετοχές και συνολικό χρόνο, 1.234 λεπτά. Αν δεν είχε δεχθεί την κόκκινη κάρτα στο ΟΑΚΑ, θα είχε και περισσότερο.

Έχει πετύχει έξι γκολ και μαζί με τον Μπρούνο Γκάμα είναι οι πρώτοι σκόρερ του Άρη. Τα τρία μάλιστα, μετά την επιστροφή του από την αποβολή, κόντρα σε ΟΦΗ και Βόλο.

Ας δούμε μερικές στατιστικές κατηγορίες…

To Top