ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρίχνει το βάρος στις αποδεσμεύσεις: Tα δεδομένα για Ντουάρτε, πρόταση για Κωνσταντινίδη

Στην τελική ευθεία έχουν μπει πλέον οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού Άρη για τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται, ώστε να υπάρξει η απαραίτητη οικονομική άνεση για να προχωρήσουν οι μεταγραφές.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Μίχαελ Ένινγκ, Άγγελος Χαριστέας και Θοδωρής Καρυπίδης βρίσκονται σε συνεχείς επαφές για το φρεσκάρισμα του ρόστερ, θέλοντας παράλληλα με τις λύσεις συμβολαίων με συγκεκριμένους παίκτες, να προχωρήσουν και σε μεταγραφές στις αντίστοιχες θέσεις.

Η δυσκολότερη όλων, είναι αυτή του Λερίν Ντουάρτε. Ο Ολλανδός αν και είναι θετικός στο να αποχωρήσει, εξέφρασε την επιθυμία του αυτό να γίνει με την μορφή του δανεισμού, καθώς μάλλον δεν θέλει τόσο εύκολα να λύσει ένα συμβόλαιο τριών ετών (που είχε υπογράψει το καλοκαίρι) με απολαβές κάτι παραπάνω από το 250.000 ευρώ ετησίως.

Ο  Άρης ψάχνει κι αυτός να του βρει μία ομάδα που να επιθυμεί την απόκτηση του παίκτη ή έστω να είναι διατεθειμένη να το κάνει αυτό το καλοκαίρι, αφού πρώτα τον δοκιμάσει, για να απεμπλακεί οριστικά από το συμβόλαιό του.

Όσον αφορά τον Άλεξ Μενέντεθ, το “διαζύγιο” θα έρθει σύντομα σύμφωνα με τους ιθύνοντες του Άρη, καθώς φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από τις χαμηλές κατηγορίες της Ισπανίας για τον αριστεροπόδαρο αμυντικό.

Πρόταση, παράλληλα, στα γραφεία της ΠΑΕ φέρεται να έχει φτάσει για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Ο 25χρονος μπακ δεν μπόρεσε ποτέ να κερδίσει μία θέση στην αρχική ενδεκάδα του Άρη και μοιραία αποχωρεί.

Ενδιαφέρον έχει υπάρξει για την περίπτωσή του και από την στιγμή που ο Άρης δεν τον υπολογίζει είναι απόλυτα θετικός στο να τον παραχωρήσει από τώρα, για να εξοικονομήσει χρήματα από το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι.

To Top