Ο Μπρίτο θέλει να ξεπεράσει την… Άλκμααρ από τον αγώνα με τον Άρη

Να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ και να επιστρέψει να με νίκες στη Σούπερ Λίγκα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση απέναντι στον Άρη θέλει ο Εντουάρντο Μπρίτο για τον Ατρομήτο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

Έντου χαρούμενος ή λυπημένος;

«Δεν είμαστε χαρούμενοι γιατί είναι μια νίκη η οποία δε μας έδωσε την πρόκριση. Αλλά εντάξει παίξαμε καλά, βάλαμε δύο γκολ, ήμασταν μες το παιχνίδι, μπορούσαμε και αυτά είναι όσα κρατάμε από το ματς».

Μέσα σε λίγες μέρες έχετε νέο δύσκολο ματς για το πρωτάθλημα. Πόσο εύκολο είναι να προσαρμοστείτε;

«Τώρα έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα αρχής γενομένης από τη Δευτέρα που πρέπει να κερδίσουμε και νομίζω ότι τώρα θα έχουμε τη συνέχεια που πρέπει στο πρωτάθλημα και θα αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς εδώ μέσα και να κάνουμε τη δουλειά μας πιο σωστά».

Τί πρέπει να κάνετε για να έρθει η πρώτη νίκη;

«Εμείς πρέπει να δείξουμε αυτά που δείξαμε στα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και Άλκμααρ. Αν εμείς είμαστε καλά τοτε θα μπορέσουμε να σκοράρουμε εδώ μέσα.Και αν η άμυνα πάει τοσο καλά όπως πήγε σε αυτά τα παιχνίδια τοτε μπορούμε να κερδισουμε το παιχνίδι».

Φέτος σκοράρετε συχνά, αλλά δέχεστε και εύκολα γκολ. Πως μπορεί να αλλάξει αυτό;

«Άμα δεν τρως γκολ, δεν χάνεις. Κι επειδή εμείς σκοράρουμε, υπήρξε μια ισορροπία στο παιχνίδι με την Άλκμααρ, δε φάγαμε γκολ και είδες το κερδίσαμε με 2-0. Είναι πολύ σημαντικοί οι αμυντικοί μας και πρέπει να βοηθήσουμε κι εμείς που παίζουμε μπροστά».

Πρώτη φορά δεν δεχτήκατε γκολ με τον Ιγκλέσιας να αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος. Σας είχε λείψει;

«Ο Ιγκλέσιας όλοι ξέρουν ότι ειναι ένας πολύ καλός και σταθερός παίκτης. Για μας είναι πολύ καλός γιατι βοηθάει με τα τρεξίματά του, κάνει άμυνα, πατάει περιοχή και μας είχε λείψει και νομίζω μας βοήθησε πάρα πολύ».

To Top