Ο Μπόγρης και το δεδικασμένο που πρέπει να υπάρξει

Την Πέμπτη (8/12) περιμένει ο Άρης και ο Γιώργος Μπόγρης την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για την συμμετοχή του νεαρού σέντερ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των κίτρινων στο πρωτάθλημα. Η προσφυγή του έχει εκδικαστεί εδώ και αρκετό καιρό παρόλα αυτά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η απόφαση του συμβουλίου.

Ο κανονισμός της ΕΟΚ που απαγορεύει την μετακίνηση παικτών με συμμετοχή σε άλλες ομάδες στέκεται εμπόδιο στην μεταγραφή του στον Άρη. Ο συγκεκριμένος νόμος έχει σταθεί εμπόδιο μέχρι στιγμής σε πολλούς αθλητές οι οποίοι για διάφορους λόγους έφευγαν από τα σωματεία και στην συνέχεια η μόνη τους επιλογή ήταν η λύση του εξωτερικού. Σε περίπτωση που επιτρέψει το ΑΣΕΑΔ την συμμετοχή του Γιώργου Μπόγρη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη δημιουργείται αμέσως δεδικασμένο και ουσιαστικά θα καταργήσει αυτό το νόμο.

Την περασμένη Κυριακή η διοίκηση της Χαλκηδόνας έπειτα από εννιά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής αποφάσισε να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι πλέον αυτοί οι παίκτες μέχρι το τέλος της σεζόν θα πρέπει να μείνουν άνεργοι, κάτι βέβαια που θα συνέβαινε και με τον 22χρονο σέντερ του Άρη σε περίπτωση που οι κίτρινοι δεν έπαιζαν στο Eurocup.

To Top