Ο Μώραλης απάντησε στον Σκόρδα: “Δεν δέχομαι τη δήλωσή του ότι ‘δεν μας θέλουν στην Σουπερλίγκα'”

Ο πρόεδρος της Σουπερλίγκας, Γιάννης Μώραλης απάντησε στις καταγγελίες του Λάμπρου Σκόρδα για την Σουπερλίγκα και πως δεν θέλει τον Άρη στο πρωτάθλημα.

Στη κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, ο κ. Μώραλης ρωτήθηκε να σχολιάσει τα όσα έχει πει ο Λάμπρος Σκόρδας και απάντησε: “Τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο του 2012 πήραμε απόφαση και δεχτήκαμε κριτική γι’ αυτό να αγωνίζονται ομάδες όπως ο Άρης, η ΑΕΚ και ο Πανιώνιος για να τις βοηθήσουμε να είναι στη μεγάλη κατηγορία. Πήραμε μια σειρά μέτρων και δεν δέχομαι τη δήλωση του κ. Σκόρδα ότι ‘δεν μας θέλουν στη Σούπερ Λίγκα’. Αυτά που λέω δεν είναι υποκειμενικά, αλλά αποφάσεις που έχουν ληφθεί και έδωσαν τη δυνατότητα σε κάποιες ομάδες να παίζουν στη Σούπερ Λίγκα. Όσο μπορούσαμε να βοηθήσουμε αυτές τις ομάδες το κάναμε και με το παραπάνω όλοι μας”.

Για το θέμα της διαιτησίας ο πρόεδρος της ΕΠΟ σχολίασε: “Η ΕΠΟ ακολουθεί αυτά που έχουμε υπογράψει με την UEFA. Ο τρόπος λειτουργίας της διαιτησίας είναι αυτός. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στη διαιτησία, αλλά αυτή η καχυποψία που υπάρχει είναι για να λυπάσαι τους διαιτητές. Αν αυτό δεν σταματήσει, δεν γίνεται τίποτα. Οι διαιτητές είναι άνθρωποι, λάθη κάνουν όπως και στα διεθνή παιχνίδια, αλλά θεωρώ πως όλα είναι ανθρώπινα. Για να σταματήσει το θέμα με τους πίνακες το καλοκαίρι το σεμινάριο επιλογής θα το κάνει ο κ. Κολίνα”.

Για την αδειοδότηση των ομάδων ο κ. Σαρρής επεσήμανε: “Για την αδειοδότηση των ομάδων, έχουμε ένα τμήμα για το οποίο είμαστε περήφανοι, δουλεύει πάρα πολύ καλά βάσει των κανονισμών και πέρσι είχαμε το φαινόμενο που όλοι ξέρετε. Υποψιάζομαι και φέτος ότι θα λένε ότι η κακιά ΕΠΟ δεν δίνει άδειες. Εγώ θα ήθελα η Σούπερ Λίγκα να επιτρέψει όπου υπάρχει διαφωνία να δημοσιοποιούνται όλοι οι φάκελοι για να σταματήσει η καχυποψία”.

 

To Top