Τζελάτη: «Ξέρουμε καλά τι σημαίνει μία νίκη απέναντι στον Άρη»

Στη… σκιά των όσων συμβαίνουν τα τελευταία δύο 24ώρα στον Α.Σ. Άρης διεξάγεται αύριο το «el clasico» της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Άρη στις 20:00 στην Πυλαία με διαιτητές τους κ.κ. Γεωργουλέα, Γεωργιάδη στην πρεμιέρα της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν χάσει το τρένο της πρώτης 4άδας και πέρα από τη νίκη γοήτρου διεκδικούν τους βαθμούς που θα βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση ώστε να αποφύγουν τυχόν περιπέτειες με πιθανή εμπλοκή τους στα πλέι-άουτ.

Μάλιστα, η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων είναι μόλις ένας βαθμός και το αποτέλεσμα του αυριανού ντέρμπι θα παίξει ρόλο και στην περίπτωση της ισοβαθμίας. Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα του Α΄ γύρου ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Άρη με 3-2 σετ και με συνολικούς πόντους 109-96 υπέρ του Δικεφάλου.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γιάτσης, που δείχνει να γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία αυτών των αγώνων, όντας για ενάμιση χρόνο στον πάγκο του Άρη, υποστήριξε ότι: «Οι αγώνες μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη είναι ιδιαίτεροι. Αισθανόμαστε αδικημένοι από την βαθμολογική μας θέση και θέλουμε να κάνουμε πρώτα καλή εμφάνιση και μετά να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου για να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση», με τον Αινεία Τζελάτη, που έχει φορέσει για χρόνια τα «κιτρινόμαυρα», να συμπληρώνει:

«Είναι ένα το τοπικό  ντέρμπι ανάμεσα στους αιώνιους της Θεσσαλονίκης. Το el clasico που λέμε. Από την πλευρά μας θέλουμε τη νίκη για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για το γόητρο. Μια νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως είναι ο Άρης και ξέρουμε καλά τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι. Είναι νίκη ψυχολογίας».

 

To Top