Ο νέος πρόεδρος του ΑΣ Θωμάς Γιώτας στο PRESSARIS: «Πολλές τρύπες που πρέπει να ‘επουλώσουμε’»

Νέος πρόεδρος του Α.Σ. Άρης είναι πλέον και τυπικά ο Θωμάς Γιώτας! Ο κιτρινόμαυρος παράγοντας μίλησε στο PRESSARIS για την ανάληψη των καινούριων του καθηκόντων, αλλά και ποια θέματα είναι αυτά που θα περάσουν στην πρώτη γραμμή.

«Ξεκινάμε πλέον μία νέα προσπάθεια και στόχος μας είναι να βάλουμε όλα τα ‘ανοιχτά’ θέματα, που υπάρχουν σε μία τάξη. Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος από την καλή διάθεση για συνεργασία, που υπάρχει από όλα τα μέλη του Δ.Σ.. Όπως, επίσης, και από τη λειτουργία του γυμναστηρίου και του κολυμβητηρίου, που λειτουργούν με τις καλύτερες προδιαγραφές», τόνισε αρχικά για να προσθέσει:

«Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πολλές τρύπες που πρέπει να επουλώσουμε. Προτεραιότητά μας είναι οι συμμετοχές των τμημάτων στα πρωταθλήματα και είμαστε σε καλό δρόμο με αυτό, ενώ κάτι έκτακτο που προέκυψε χθες, ήταν και η διεξαγωγή των δύο αγώνων του League Cup στη Μίκρα αντί για το Αιγίνιο».

Ο κ. Γιώτας εξήγησε σχετικά:

«Από την στιγμή που η Αστυνομική Διεύθυνση Αιγινίου δεν μπορούσε να μας εγγυηθεί τη διεξαγωγή των αγώνων, έγινε κλήρωση ανάμεσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και τη Μίκρα και κληρώθηκε η Μίκρα. Εμείς, από την πλευρά μας, εγγυηθήκαμε στην ΕΣΑΠ ότι θα έχουμε 500 εισιτήρια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με χθεσινοβραδινή ενημέρωση, το ματς του Άρη με τη Νίκη Αιγινίου θα γίνει τελικά στην Πιερία και όχι στη Μίκρα.

 

To Top