ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο… νέος ρόλος του Μαντσίνι στην επίθεση και ο Ιντέγε

Στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ το περασμένο Σάββατο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” η μόνη επιλογή που είχε ο Μίχαελ Ένινγκ στην διάθεσή του για την κορυφή της επίθεσης ήταν ο Μπράουν Ιντέγε.

Με το δελτίο του Φιορίν Ντουρμισάι να έχει ανακληθεί λόγω της γνωστής ιστορίας με την FIFA και τον Νικολά Ντιγκινί -που κατά καιρούς έχει παίξει στον Άρη και ως φορ- να είναι εκτός ομάδας, ο Νιγηριανός είναι αυτός που θα κουβαλήσει το… βάρος, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Κόντρα στον ΟΦΗ δεν μπόρεσε να μπει στο κλίμα του αγώνα, ήταν ακίνδυνος επιθετικά, ενώ όποτε έφτασε η μπάλα στα πόδια του και είχε την δυνατότητα να απειλήσει δεν το έκανε.

Ο Μίχαελ Ένινγκ, βλέποντας πως ο 31χρονος φορ ήταν σε κακή μέρα, έριξε στο παιχνίδι στον Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος και τον αντικατέστησε στο 63΄.

Ο Αργεντινός έπαιξε δίπλα στον Ντάνιελ Λάρσον με τον Άρη να το “γυρίζει” από 4-4-1-1 σε ένα υποτυπώδες 4-4-2 το οποίο πήγε αρκετά καλά, καθώς από εκείνο το σημείο κι έπειτα ανέβασε ρυθμούς και πέτυχε την ολική ανατροπή.

Άλλωστε ο Μίχαελ Ένινγκ έχει εμπιστοσύνη στον Μαντσίνι, για τον οποίο είχε πει, πως μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμος διότι παίζει με άνεση σε κάθε θέση πίσω από τον επιθετικό. Από την άλλη ο Λάρσον έχει προσαρμοστεί εδώ και καιρό στον ρόλο που έχει πλέον στην αρχική ενδεκάδα, καθώς έχει παίξει μέχρι και ως ο μοναδικός προωθημένος στην “κιτρινόμαυρη” ενδεκάδα.

To Top