ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Νίκος Γκάλης υποψήφιος ξανά στο Hall Of Fame μαζί με… Ρέτζι Θίους, Σακίλ και Άιβερσον!

Το Μουσείο του Παγκόσμιου Μπάσκετ, το περίφημο Hall Of Fame, στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες των κορυφαίων προσωπικοτήτων που θα ενταχθούν σε αυτό μέσα στο 2016 και για άλλη μία φορά, έβδομη συνεχόμενη, ο Νίκος Γκάλης είναι προτεινόμενος!

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής είναι υποψήφιος για να ενταχθεί στο Hall Of Fame από το 2009. Πρόκειται για μια μεγάλη τιμή, σαφώς και αναγνωρίζεται και μόνο με την υποψηφιότητά του η προσφορά του στο άθλημα, όμως είναι γεγονός ότι εφόσον επιλεγεί φέτος, θα αποτελέσει ύψιστη τιμή για τον ίδιο, τον Άρη και το ελληνικό μπάσκετ.

Ο Γκάλης βρίσκεται και φέτος στις υποψηφιότητες από την διεθνή επιτροπή και αντίπαλοί του είναι σπουδαίες προσωπικότητες του παγκόσμιου μπάσκετ όπως ο Βλάντε Ντίβατς, ο Βλάντιμιρ Κοντρασίν, ο Τόνι Κούκοτς, ο Γιάο Μινγκ, ο Ντίνο Ράτζα, ο Λόλο Σάινθ, ο Τόγκο Σοάρες, ο Ράνκο Ζεράβιτσα, ο Μάρκος Λέιτε, ο Ταλ Μπρόντι και άλλοι. Από αυτούς τους υποψήφιους μόνο ένας θα επιλεγεί για να εισαχθεί στο Hall Of Fame και το όνομά του θα γίνει γνωστό στην διάρκεια του φάιναλ φορ του κολεγιακού πρωταθλήματος, στις 4 Απριλίου στο Τέξας.

Από τις υποψηφιότητες που ξεχωρίζουν για την “τάξη του 2016” είναι ο Σακίλ Ο’ Νιλ, ο Άλεν Άιβερσον, ο Κρις Ουέμπερ ο Μαρκ Αγκουάιρ, ο Τόμ Ίτζο, ο Μαρκ Πράις, αλλά και ένας πρώην Αρειανός, έστω για ένα ματς, ο Ρέτζι Θίους, που έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου το 1993 απέναντι στον Παναθηναϊκό που είχε παίκτη τον Γκάλη!

theus1

To Top