ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Νίκος Λάσκαρης στο PRESSARIS: “Μεγαλώσαμε με τον Άρη, υπήρχε και υπάρχει δέος προς την υποχρέωσή μας απέναντι στην ιστορία!”

Η πρώτη ημέρα του Νίκου Λάσκαρη στο Αλεξάνδρειο πριν από έναν χρόνο και μία ημέρα ακριβώς αποτέλεσε ουσιαστικά την αρχή μιας νέας εποχής του μπασκετικού Άρη. Πώς έζησε εκείνες τις στιγμές ο ίδιος ο Νίκος Λάσκαρης; Τις αποκάλυψε στο PRESSARIS!

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και η σύζυγός του, Τζόρτζια Ευσεβίου έχουν εμπειρία διαπραγματεύσεων για συμφωνίες πολύ μεγαλύτερων οικονομικών μεγεθών από την ενασχόλησή τους με το μπάσκετ του Άρη, ωστόσο από την πολύ πρώτη στιγμή αντιλήφθηκαν ότι αυτό επρόκειτο για ένα τελείως διαφορετικό εγχείρημα.

Ο κ. Λάσκαρης υπογράμμισε αρχικά στο PRESSARIS πως “μεγαλώσαμε με τον Άρη στο μπάσκετ, όπως και το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων της γενιάς μας και έτσι υπήρχε και υπάρχει δέος προς την υποχρέωση μας απέναντι στην ιστορία” και αναφέρθηκε στις στιγμές και το συναίσθημα εκείνων των ημερών: “Η Γεωργία ήταν πολύ ενθουσιασμένη και περίμενε πως και πως να τελειώσουν τα διαδικαστικά. Εγώ είχα έρθει προσωπικά, κάτι που δεν συνηθίζω να κάνω σε αυτό το στάδιο των διαπραγματεύσεων, γιατί το ήθελα τόσο πολύ που φοβόμουν πως κάτι θα μπορούσε να πάει στραβά. Πως τα πράγματα δεν θα ήταν έτσι όπως μας τα έλεγαν και πως κάτι θα άλλαζε την τελευταία στιγμή και η ομάδα θα αναγκαζόταν να υποβιβαστεί σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα λόγω χρεών. Και το να υποβιβαστεί ο Άρης σε ερασιτεχνική κατηγορία ήταν κάτι που δεν το χωρούσε ο νους μου”.

Καταλήγοντας επεσήμανε πως “ήταν ένα συναίσθημα πολύ ιδιαίτερο. Έχουμε διαπραγματευτεί πολύ μεγάλα deals σε διεθνές επίπεδο και πολλά από αυτά αξίας πολλών δισεκατομμυρίων, αλλά το συγκεκριμένο εγχείρημα ήταν διαφορετικό. Υπήρχε ένα πολύ μεγάλο συναισθηματικό κομμάτι το οποίο έπρεπε να διαχειριστούμε”.

Αυτό το συναίσθημα το οποίο ανέφερε ο κ. Λάσκαρης αποτυπώθηκε ουκ ολίγες φορές στην διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και εκφράστηκε με την πολύ συχνή παρουσία της οικογένειας στα παιχνίδια της ομάδας εντός κι εκτός έδρας, εντός κι εκτός Ελλάδας.

Το PRESSARIS παρουσίασε χθες το συναίσθημα που υπήρχε μέσα στην ομάδα από την πρώτη ημέρα παρουσίας του κ. Λάσκαρη στο Αλεξάνδρειο, μέσα από τις δηλώσεις του Βασίλη Σίμτσακ, όπως και τις πιο σημαντικές στιγμές στον πρώτο χρόνο παρουσίας του νέου ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.

To Top