ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μαζουλουξής: “Θα δουλέψω περισσότερο, για να μπορέσω να ανταποκριθώ…”

Ο Κυριάκος Μαζουλουξής μίλησε μετά το τέλος της κυριακάτικης αναμέτρησης με το Βυζάντιο, όπου ξεκίνησε βασικός τόσο για την εμφάνισή του, όσο και τους στόχους του.

Αναλυτικά όσα είπε ο 18χρονος αμυντικός για…

…το ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι για φέτος:«Ο κ. Αναστόπουλος, μου έδωσε την ευκαιρία την ευκαιρία να αγωνιστώ και ως βασικός για πρώτη φορά φέτος. Προσπάθησα να είμαι συνεπής στα καθήκοντα μου και να κάνω αυτά που μου ζήτησε ο προπονητής και. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά για την ομάδα και νικήσαμε».

…το πως ένιωσε που αγωνίστηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης»:«Σίγουρα για ένα νεαρό παιδί, είναι σημαντική εμπειρία να αγωνίζεται στο γήπεδο μίας μεγάλης ομάδας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και προσπαθούμε για το καλύτερο».

…το κίνητρο που του δίνει η πρώτη του παρουσία σε επίσημο παιχνίδι για φέτος: «Από την αρχή της χρονιάς, προσπαθώ καθημερινά στις προπονήσεις και το ίδιο θα κάνω μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θα δουλέψω περισσότερο, για να μπορέσω να ανταποκριθώ στα καθήκοντα μου».

…τα όσα έχει μάθει φέτος από τους πιο έμπειρους παίκτες του ρόστερ:«Οταν προπονείσαι με παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο, είναι πολύ σημαντικό. Καθημερινά μέσα από την βοήθεια τους, βελτιώνομαι και συλλέγω εμπειρίες».

…το γεγονός ότι δεν έδειξε άγχος και κράτησε αρκετά την μπάλα στα πόδια του:«Προσπαθώ να έχω την κοντινή πάσα και αν μου δίνεται η ευκαιρία να ανεβαίνω και να προωθώ το παιχνίδι».

To Top