Ο Νεϊμάρ είναι εδώ και οδηγεί την Βραζιλία! (videos)

Ο Μέσι έφυγε, ο Κριστιάνο αποχαιρέτισε, όμως ο Νεϊμάρ είναι εδώ! Με δικό του γκολ και άλλη μία προσωπική ενέργεια στο τέλος, η Βραζιλία ξεπέρασε τον σκόπελο του Μεξικού (2-0) και προκρίθηκε για τα προημιτελικά του Μουντιάλ, όπου περιμένει Βέλγιο ή Ιαπωνία.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

ην ώρα που η μπάλα «έκαιγε», απέναντι σε ένα πολύ ανταγωνιστικό Μεξικό, ο Νεϊμάρ ύψωσε το ανάστημα του. Ήταν από την αρχή ο πιο απειλητικός παίκτης της «σελεσάο» στο γήπεδο και στο 51ο λεπτό υπέγραψε την πρόκριση της Βραζιλίας στα προημιτελικά. Σε παράλληλη σέντρα του Ουίλιαν πετάχτηκε σαν αίλουρος, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και με δικό του γκολ έστειλε το Μεξικό σπίτι του για 7ο συνεχόμενο Μουντιάλ από την φάση των «16».

Λίγο πριν το φινάλε (ξανά από δική του ενέργεια) ο Φιρμίνο έκανε το 2-0 και η Βραζιλία περιμένει πια τον νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Βέλγιο και Ιαπωνία…

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τίτι): Άλισον, Φάγκνερ, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Φιλίπε Λουίζ, Γουίλιαν (90’ Μαρκίνιος), Παουλίνιο (80’ Φερναντίνιο), Κασεμίρο, Νεϊμάρ, Φελίπε Κοουτίνιο (86’ Φιρμίνο), Γκάμπριελ Ζεσούς.

ΜΕΞΙΚΟ (Χουάν Κάρλος Οσόριο): Οτσόα, Άλβαρες (55’ Τζόναθαν Ντος Σάντος), Αγιάλα, Σαλσέδο, Γκαγιάρδο, Έρέρα, Μάρκες (46’ Λαγιούν), Γκουαρδάδο, Κάρλος Βέλα, Λοσάνο, Ερνάντες (60’ Χιμένες).

To Top