Ο Ντάνκαν πήρε τη θέση του Πόποβιτς στους Σπερς

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς αποβλήθηκε, ο Τιμ Ντάνκαν τον αντικατέστησε, όμως οι Σπερς δεν γλίτωσαν την εντός έδρας ήττα από τους Μπλέιζερς που έχουν πλέον ίδιο ρεκόρ με εκείνους.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι Σπερς έχασαν στο γήπεδό τους από τους Μπλέιζερς (116-121) και έπεσαν στο 5-8, η ζωή τους όσον αφορά την πρόκριση στα playoffs για 23η σερί σεζόν (ουδείς έχει περισσότερες από επτά…) αρχίζει να γίνεται όλο και πιο δύσκολη, ωστόσο η είδηση της βραδιάς ήταν το κοουτσάρισμα του Τιμ Ντάνκαν που ανέλαβε την ομάδα του Σαν Αντόνιο μετά από την αποβολή του Γκρεγκ Πόποβιτς!

Ο “Τίμι” ηγήθηκε του προπονητικού επιτελείου έχοντας στο πλευρό του τη Μπέκι Χάμον και τον Γουίλ Χάρντι, δεν κατάφερε όμως να πάρει και τη νίκη. Η ομάδα του είχε πλουραλισμό στην επίθεση και έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 30 πόντους (10/15 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 4/4 βολές), όμως ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν δεν βοήθησε (16 πόντοι από 4/15 δίποντα) και την ίδια ώρα οι Μπλέιζερς είχαν τρεις παίκτες σε εξαιρετική βραδιά για να καλύψουν την κακή, εκτελεστικά, εμφάνιση του Ντέιμιαν Λίλαρντ (4/19 σουτ, 13/13 βολές).

To Top