Ο Ντέιβις μίλησε για την κρίση άσθματος…

Ο Ρον Ντέιβις έδωσε διπλή μάχη χθες. Μια για να ξεπεράσει το πρόβλημα με το άσθμα που τον ταλαιπώρησε στη διάρκεια της αναμέτρησης και μια άλλη για να βοηθήσει τον Άρη για να κερδίσει τον Ολυμπιακό.

Μπορεί οι κίτρινοι να ηττήθηκαν αλλά ο Αμερικανός πιστεύει πως όλοι έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν. «Αυτό που μένει είναι ότι όλοι δώσαμε μεγάλη μάχη και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα και τον κόσμο που μας υποστήριξε με θέρμη. Το παιχνίδι κρίθηκε στην τελευταία φάση και δυστυχώς δεν ήμασταν εμείς οι νικητές», είπε και μίλησε και για το δικό του πρόβλημα που τον κράτησε εκτός αγώνα για αρκετά λεπτά. Είχα δυσκολία στην αναπνοή και έπρεπε να πάρω την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα με το άσθμα. Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και να παίζω δυνατά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες».

Ο Άρης θέλει αύριο να διπλασιάσει τις νίκες του επί της Γκαστέρα Φλέιμς και όπως δήλωσε ο 30χρονος γκαρντ: «Είναι πολύ σημαντικός αγώνας. Ξέρουμε τη Γκαστέρα, τη σεβόμαστε και θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας για να την κερδίσουμε και πάλι».

To Top