Ο Ντίμης Παπαϊωάννου στηρίζει εμπράκτως τη νέα διοίκηση στην ΚΑΕ

Ο Ντίμης Παπαϊωάννου λειτουργεί ως μέλος της διοίκησης του μπασκετικού Άρη, χωρίς να είναι μέσα στο διοικητικό συμβούλιο. Βοήθησε ήδη στην έκδοση της εγγυητικής επιστολής, βοήθησε να ολοκληρωθεί ομαλά η απόκτηση του Ζήση Σαρικόπουλου και θα συνεχίζει να στηρίζει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “sport.gr” ο παράγοντας του Άρη “σε αυτό το μικρό διάστημα δραστηριοποίησης της τωρινής διοίκησης, έχει προσφέρει οικονομικές λύσεις, αλλά και εγγυήσεις για την απόκτηση παικτών. Είναι επίσης γνωστό ότι ο ίδιος έδωσε εγγυήσεις στον Ζήση Σαρικόπουλο ούτως ώστε να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας στους «κίτρινους».

Πληροφορίες του Sport.gr αναφέρουν ότι σε πρόσφατη συζήτηση του συγκεκριμένου επιχειρηματία με τους επικεφαλείς του δ. σ. της ΚΑΕ Αρης, ο Ντίμης Παπαιωάννου δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί ως στέλεχος της ΚΑΕ, δίχως όμως να αποκτήσει διοικητικό πόστο. Κοινώς, όποτε ο ίδιος επιθυμεί, μπορεί να επιστρέψει και στο δ. σ. της ΚΑΕ, προτιμά όμως να έχει τον τωρινό ρόλο.

Στον Αρη ελπίζουν ότι το παράδειγμα του Ντίμη Παπαιωάννου θα ακολουθήσουν κι άλλοι επιχειρηματίες, αφού απαιτείται η βοήθειά τους, ούτως ώστε η ΚΑΕ να ξεφύγει από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν ανακοινώσει τα αποτελέσματα των επαφών τους με άλλους επιχειρηματίες που εντάσσονται στην οικογένεια του Αρη. Πληροφορίες του Sport.gr αναφέρουν επίσης ότι για την έκδοση της εγγυητικής επιταγής σπουδαίο ρόλο έπαιξαν και οι κ. κ Τζεβελέκης, Γεωργούλης”.

 

To Top