Χωρίς κατηγορία

Απίστευτη επιτυχία στις «μπόμπες», δυνατό σημείο τον «άσο» DNB της Μορεϊρένσε

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος. Η χθεσινή ημέρα αποτέλεσε το «φάρο» για μία επιτυχημένη χρονιά, καθώς η εξαιρετική επίδοση στην Κατηγορία «Μπόμπες» έδειξε το φως προς το δρόμο των συνεχόμενων και μεγάλων επιτυχιών.

7/9 σημεία με τις δύο «γερές» λόγω πονταρίσματος προτάσεις, Λέουβεν Χ2 και Ντέρμπι Χ2 να μας δικαιώνουν, ενώ και οι 40άρες «Μπόμπες» πέρασαν και πλήρωσαν αποδόσεις όπως 2.25, 2.31, 2.14. Δείτε εδώ αναλυτικά τη χθεσινή μεγάλη επιτυχία και το συγκεντρωτικό ταμείο της κατηγορίας. Στα «Μονά» το άσχημο ξεκίνημα στη χθεσινή ημέρα με τις ήττες των Σάουθάμπτον και Ιστ Φάιφ πήγε… περίπατο αφού το απόγευμα η Τουν έβγαλε τον «Άσσο» (1.96) και το βράδυ η Φλουμινένσε «πλήρωσε» το «Διπλό» (2.00).

 

Πάμε σήμερα λοιπόν να συνεχίσουμε το σερί των επιτυχιών και να μεγαλώσουμε τα κέρδη μας. Αρχίζουμε με τα «Μονά» όπου βρίκουμε το σημείο της ημέρας με ποντάρισμα 50 ευρώ. Πρόκειται για τον «Άσσο» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Μορεϊρένσε κόντρα στη Νασιονάλ που προσφέρεται 2.10 στην William Hill. Δεύτερο τη τάξει σημείο με 40 ευρώ ποντάρισμα είναι το «Διπλό» της Άρσεναλ στη Στόουκ με απόδοση 2.30 στην BetVictor, ενώ έχουμε ακόμα ξεχωρίσει για εσάς από ένα μεγάλο κουπόνι τον «Άσσο» της Παρί με αντίπαλο την Μπορντό (1.65 στην Interwetten) και το «Διπλό» του Ατρομήτου στην Κέρκυρα που πληρώνει 2.40 στην 888.

 

Στις «Μπόμπες» μετά τη χθεσινή μεγάλη επιτυχία με 7/9 σήμερα έχουμε 4 προτάσεις. Δύο με 40 ευρώ και δύο με 30 ευρώ ποντάρισμα. Αρχικά η Χέρενφεν δε χάνει μέσα στην Αλκμάαρ, με το Χ2 να πληρώνει 2.70 στην William Hill, ενώ και η Ζιλ Βιθέντε «κρατάει» μέσα στην έδρα της Μαρίτιμο με το Χ2 να προσφέρεται στο 2.00. Στη Δανία η Σίλκεμπρογκ παίζει με τη Μίντιλαντ και το Χ2 είναι στοιχηματική ευκαιρία στο 2.16 που παίζεται στην Pinnacle, ενώ τέλος και η Λωζάνη στο Χ2 (2.00 Bwin) με αντίπαλο τη Γιάνγκ Μπόις αποτελεί πρόταση του site.

 

Στην κατηγορία «Σύστημα» επιλέξαμε σήμερα για εσάς πέντε αγώνες σε σύστημα 3-5 (11 στήλες x 6 ευρώ) και συνολικό ποντάρισμα 66 ευρώ.

 

Δείτε αναλυτικά τα σημεία σε αποδόσεις της BetVictor:

 

Μονπελιέ – Μαρσέιγ 1 (2.45)

Μιλικόσκι – Τούρκου Χ (3.40)

Μπέλγκρανο – Νιούελς Όλντ Μπόις 2 DNB (1.96)

Πεσκάρα – Ίντερ 2 (1.98)

Κρουζέιρο – Ατλέτικο Μινέιρο 2 (2.20)

 

Στην κατηγορία «Τένις» το ταμείο έχει… εκτιναχθεί, ωστόσο χθες μας «πλήγωσε» ο Ισνέρ, αφού αν και είχε τρία match points έχασε απο τον Μπρέντριχ.

 

Δείτε εδώ το σημερινό μας προγνωστικό και διαβάστε την ανάλυση

 

Επισκεφτείτε το www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Τένις, τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

 

To Top