Ο Νταρίντα αποχαιρέτισε τους φίλους της Χέρτα (photo)

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τη Χέρτα, με τον Τσέχο ποδοσφαιριστή να στέλνει μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, στον κόσμο της γερμανικής ομάδας.

Αγαπητή οικογένεια της Χέρτα,

Μετά από επτάμισι χρόνια, αυτός ο αποχαιρετισμός κάθε άλλο παρά εύκολος είναι για μένα. Έζησα πολλές ιδιαίτερες, αξέχαστες και συναισθηματικές στιγμές στη Hertha BSC. Έχω γνωρίσει πολλούς σπουδαίους ανθρώπους. Παίξαμε μαζί στην Ευρώπη, αλλά και αψηφήσαμε την αντίσταση και αποφύγαμε τον υποβιβασμό.

Πάντα ένιωθα την υποστήριξή σας. Θέλω λοιπόν να πω ευχαριστώ σε όλους εσάς: σε εσάς τους θαυμαστές που ήσασταν πάντα εκεί για μένα. Για όλους τους παίκτες, τους προπονητές και τους ανθρώπους της λειτουργικής ομάδας. Επίσης σε όλους τους υπαλλήλους, που πάντα με βοηθούσαν όταν χρειαζόμουν κάτι. Ήταν τιμή για μένα που φόρεσα τη φανέλα με τη σημαία και με κάνει περήφανο που είμαι μέρος της ιστορίας του γαλανόλευκου συλλόγου!

Παρόλο που η Hertha BSC και το Βερολίνο θα παραμένουν πάντα στην καρδιά μου, προχωρώ τώρα. Θέλω να επιστρέψω στο γήπεδο και να παίξω περισσότερο. Θέλω ο γιος μου να δει ότι ο πατέρας του κυνηγάει το πάθος του με μια φανέλα. Ευχαριστώ επίσης τον Fredi Bobic, τον Dirk Dufner και τον Sandro Schwarz, που μου βοήθησαν να κάνω αυτό το βήμα σε ευχάριστες συζητήσεις.
Εύχομαι στη Hertha BSC και στους οπαδούς της ό,τι καλύτερο και κάθε επιτυχία για το μέλλον. Αυτός ο σύλλογος το αξίζει.

Είμαι σίγουρος ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα!

Η Βλάντι σου

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vladimír Darida (@v_dary)

To Top