Ο Ντεφρέλ με γκολ στο 94′ υπέγραψε τη νίκη της Σασουόλο

Μέχρι το 94ο λεπτό η Φιορεντίνα κρατούσε με «νύχια και δόντια» τον πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Σασουόλο, αλλά η τελευταία αλλαγή των γηπεδούχων αποδείχθηκε «χρυσή». Ο Γκρεγκουάρ Ντεφρέλ μπήκε στο ματς στο 79΄ και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε την σπουδαία νίκη στους γυπεδούχους με 2-1.

Οι «Βιόλα», που έχασαν τον Μποναβεντούρα στο 79ο λεπτό με κόκκινη κάρτα κι ενώ μέχρι τότε βρίσκονταν πίσω στο σκορ από το γκολ του Τραορέ στο 19΄, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Καμπράλ δύο λεπτά πριν από το 90΄ κι ενώ ο 23χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο στο 62ο λεπτό.

Βασικός κι αναντικατάστατος σε ένα ακόμη ματς με την φανέλα της Σασουόλο ήταν ο Γιώργος Κυριακόπουλος.

Με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς σε… φρενήρη κατάσταση η Γιουβέντους νίκησε με 3-2 εκτός έδρας την Έμπολι και πήρε τη ρεβάνς για την ήττα που είχε γνωρίσει στο Τορίνο τον πρώτο γύρο (0-1).

Ο Σέρβος στράικερ στην 4η του συμμετοχή στην Serie A με την φανέλα της «Βέκια Σινιόρα» πέτυχε δύο γκολ, έφτασε τα τρία συνολικά (είχε σκοράρει κι εναντίον της Βερόνα στο ντεμπούτο του μετά την μεταγραφή του από την Φιορεντίνα) και συνέχισε από εκεί που σταμάτησε μεσοβδόμαδα, όταν είχε σκοράρει κι εναντίον της Βιγιαρεάλ στο «Κεράμικα», στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την φάση των «16» του Champions League.

Το συγκρότημα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ανέβασε το αήττητο σερί του σε 13 αγώνες (8-5-0) κι έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν, αν και η Αταλάντα που ακολουθεί στην 5η θέση κι απέχει 6 βαθμούς, έχει δύο ματς λιγότερα από τους «μπιανκονέρι».

Για δέκατο συνεχόμενο ματς έμεινε χωρίς «τρίποντο» η Έμπολι (5 ισοιπαλίες, 5 ήττες), η οποία βρίσκεται στο +9 από την 18η Κάλιαρι, αλλά θα πρέπει να συνέλθει άμεσα εάν δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες, με 11 αγωνιστικές να απομένουν ακόμη για τη λήξη της περιόδου.

To Top