ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Ντομινίκ Τζέιμς αποθεώνει στο PRESSARIS τον κολλητό του Τζερέλ Μακ Νιλ: “Οι φίλοι του Άρη θα τον λατρέψουν!” (photos)

Τέσσερα χρόνια ήταν μαζί στο παρκέ και έξω από αυτό. Στις προπονήσεις, στα μαθήματα, σε χαρές και λύπες. Ο άλλοτε παίκτης του Άρη, Ντομινίκ Τζέιμς αποθεώνει μέσω του PRESSARIS τον κολλητό του, Τζερέλ Μακ Νιλ και του εύχεται ότι καλύτερο στην καριέρα του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Στην κολεγιακή του καριέρα ο Τζερέλ Μακ Νιλ πέτυχε πολλά με το πανεπιστήμιο του Μαρκέτ. Πρώτος σκόρερ στην ιστορία του φημισμένου κολεγίου, τέσσερις παρουσίες στο “March Madness”, την τελική φάση του NCAA, καλύτερος αμυντικός στην περιφέρεια του και πολλές άλλες διακρίσεις. Για να τα πετύχει όλα αυτά μέσα σε μια τετραετία συνεργάστηκε άψογα με τον Ντόμινικ Τζέιμς που φόρεσε την φανέλα του Άρη την σεζόν 2011-2012.

Ο 30χρονος γκαρντ που πλέον βγάζει το… ψωμί του στο Κατάρ μιλάει με τα καλύτερα λόγια στο PRESSARIS για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κίτρινων και τον χαρακτηρίζει ως “τον καλύτερο συμπαίκτη που είχα ποτέ”.

Τόνισε ο πρώην πλέι μέικερ του Άρη για τον Μακ Νιλ πως “είναι από τους πιο ανταγωνιστικούς παίκτες που έχω συναντήσει ποτέ στην καριέρα μου. Μπορεί να σκοράρει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Σκέφτεται πάντα το καλό της ομάδας και δεν τα παρατάει ποτέ στην άμυνα” και συνέχισε λέγοντας: «Του αρέσει να είναι κυρίαρχος στο παιχνίδι του τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Είναι εκδηλωτικός παίκτης και επειδή έχω ζήσει την καυτή ατμόσφαιρα του Παλέ πιστεύω ότι οι φίλοι του Άρη θα τον λατρέψουν”.

TZEIMS

 

Αναφορικά με το τι μπορεί να κάνει στο παρκέ ο Μακ Νιλ, ο Τζέιμς υπογράμμισε: «Μπορεί να κάνει τα πάντα. Να παίξει και στις δύο θέσεις των γκαρντ. Να σκοράρει ή να δημιουργήσει από το πικ εν ρολ και είναι αρκετά επιθετικός στο ένας εναντίον ενός παιχνίδι όπως και να επιτεθεί στον αιφνιδιασμό. Αυτά είναι κάποια από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το επιθετικό του παιχνίδι. Στην άμυνα δεν τα παρατάει ποτέ. Θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό και θα παλέψει για κάθε κατοχή. Είναι σκληρός παίκτης και κυνηγάει κάθε μπάλα. Ο Άρης έκανε πολύ καλή επιλογή”.

Ευχήθηκε “να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και ο Τζερέλ να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Τον ‘Ρελ’ τον αγαπάω πολύ. Είναι αδερφός μου και χαίρομαι πολύ που βρήκε μία οικογένεια σαν τον Άρη. Του εύχομαι να απολαύσει την εμπειρία του να παίζεις στην Ελλάδα μπροστά στο καλύτερο κοινό του κόσμου. Εύχομαι ο Θεός να τον έχει καλά και αν είναι θέλημα Του ίσως να παίξουμε ξανά μαζί”.

muthree031409

Men's Basketball Media Day

Men’s Basketball Media Day

mu-hoops-20052 Jerel+McNeal+Dominic+James+Georgetown+v+Marquette+U9XP6iM26H2l james_mcneal hi-res-84437976-head-coach-buzz-williams-of-the-marquette-golden-eagles_crop_north

To Top