ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναδίπλωση Καλαϊτζίδη μετά τις αντιδράσεις – “Παγώνει” το μνημόνιο μέχρι… νεωτέρας

Η ανάδειξη της είδησης για τις πιέσεις που ασκήθηκαν στον Ερασιτέχνη για την υπογραφή νέου μνημονίου και ενώ αιωρούνται πολλά ερωτήματα σχετικά με τα όσα έγιναν (ή δεν έγιναν…) την περασμένη περίοδο σε αγωνιστικό, διοικητικό και οικονομικό επίπεδο, προκάλεσε αντιδράσεις και τελικά την αναδίπλωση της πλευράς Καλαϊτζίδη.

Όπως είναι γνωστό, με αφορμή τα ανοιχτά οικονομικά μέτωπα και ενώ είναι στον αέρα σημαντικά οικονομικά και ηθικά ζητήματα αιχμής, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ζήτησε την “εδώ και τώρα” υπογραφή νέου μνημονίου με τον ΑΣ, με άγνωστους στα μέλη του Άρη όρους. 

Η δημοσιοποίηση της πρόθεσης για νέο μνημόνιο, προκάλεσε εύλογες συζητήσεις και αντιδράσεις, ειδικά από την στιγμή που κανείς δεν γνωρίζει εάν το ποδοσφαιρικό τμήμα θα αγωνιστεί στη Φούτμπολ λιγκ και φυσικά δεν μπορεί να καταγραφεί εάν προκύπτουν ενέργειες, πράξεις, αποφάσεις υποθήκευσης του μέλλοντος του συλλόγου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες ξεκίνησε σύσκεψη… κορυφής σε καφετερία (!) της περιοχής Βούλγαρη και συνεχίστηκε στα γραφεία του ΑΣ Άρης, δείγμα της γενικότερης κατάστασης… αλαλούμ που επικρατεί στον σύλλογο και ενώ βρισκόμαστε πια στην πρώτη βδομάδα του Αυγούστου, με τα πάντα να είναι στον αέρα! Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι και των δυο πλευρών, τόσο του Ερασιτέχνη, όσο και της οικογένειας Καλαϊτζίδη.

Τελικά υπό το βάρος των αντιδράσεων και μπροστά σε εύλογα ερωτήματα που δεν απαντήθηκαν, αποφασίστηκε να “παγώσουν” οι υπογραφές του μνημονίου, μέχρι νεωτέρας...

Άλλωστε είναι αυτονόητο, ότι εάν ο Άρης αγωνιστεί στη Φούτμπολ λιγκ, τότε θα “μιλήσει” το χρήμα και το κατά πόσο θα υπάρχουν επενδυτές που θα καλύψουν το μετοχικό κεφάλαιο της υπό ίδρυση νέας ΠΑΕ και όχι ιδιωτικά συμφωνητικά αμφιβόλου ποιότητας και σκοπιμοτήτων…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ για την σύσκεψη σε… καφετερία της Θεσσαλονίκης.

To Top