Ο νόμος του Γκάρντεν και… 3-2 οι Σέλτικς! (video)

Οι Σέλτικς διατήρησαν απόρθητο το κάστρο τους και με το 96-83 επί των Καβαλίερς στο Game 5 της Βοστώνης έκαναν το 3-2 στη σειρά και βρίσκονται ένα βήμα μακριά από τους τελικούς του ΝΒΑ!

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Συνεχίζουν αήττητοι οι Σέλτικς στο Garden από το ξεκίνημα των Playoffs και η δύναμη της έδρας οδηγεί του Κέλτες προς τους τελικούς του ΝΒΑ!

Η Βοστώνη επικράτησε 96-83 στο Game5 με των Καβαλίερς και με το 3-2 στη σειρά θέλουν ακόμη μία νίκη προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης.

Οι Σέλτικς απέκτησαν από νωρίς διαφορά ασφαλείας και έδειχναν με την εικόνα τους πως δεν θα έχαναν το ματς, καθώς την ίδια ώρα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν φανερά κουρασμένος από την προσπάθεια της φετινής σεζόν όπου έχει πάρει στις πλάτες του όλη την ομάδα.

Ο Τέιτουμ με 24 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ ήταν ο κορυφαίος για τους Κέλτες, ενώ ο Μπράουν ακολούθησε στους 17. Double-double από τον πολύτιμο Χόρφορντ με 15 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Από την άλλη για τους Καβς ο ΛεΜπρόν είχε 26 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ, με τον Λοβ να τελειώνει το ματς έχοντας 14 πόντους και 7 ριμπάουντ.

To Top