ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε συζητήσεις με την Nova ο Καρυπίδης

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ, είχαμε αναφέρει τις προθέσεις της Νova να καταθέσει νέα οικονομικά βελτιωμένη πρόταση στον Άρη, κάτι που φέρεται να έγινε, καθώς ο Θοδωρής Καρυπίδης βρίσκεται σε συζητήσεις με το συνδρομητικό κανάλι.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Κυκλοφόρησαν πληροφορίες (θυμηθείτε εδώ) πως η Νοva βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Άρη, όπως και με την Ξάνθη, γεγονός που επιβεβαιώθηκε καθώς οι Ξανθιώτες συμφώνησαν έναντι 1.200.000 ευρώ.

Είναι γεγονός πως το συνδρομητικό κανάλι θέλει στο… δυναμικό του Άρη, μία εκ των εμπορικότερων ομάδων της Σούπερ Λίγκα, ειδικά από τη στιγμή που έλειψε τα προηγούμενα χρόνια.

Η τελική απόφαση θα παρθεί αποκλειστικά και μόνο από τον Θοδωρή Καρυπίδη, που είχε αρνηθεί παλαιότερα την πρώτη οικονομική πρόταση της Νοva, η οποία δεν ξεπερνούσε όπως διαρρεόταν από την Αλμήνης το 1.500.000 ευρώ.

Η πρόταση που έχει κατατεθεί τις τελευταίες μέρες είναι σαφώς μεγαλύτερη, όμως ακόμα παραμένει άγνωστο, αν καλύπτει τα “θέλω” του Άρη για το τηλεοπτικά, καθώς εφόσον και φέτος υπήρχε κεντρική διαχείριση, με γνώμονα την εμπορικότητα του συλλόγου, η ΠΑΕ θα έβαζε στα ταμεία της περισσότερα από 2.000.οοο ευρώ.

 

To Top