Ο νόμος του «Μπομπονέρα» (video)

Μπορεί  να μην νίκησε, αλλά την παράδοση την διατήρησε. Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ ήρθαν ισόπαλες 1-1, με την πρώτη να παραμένει αήττητη στο «Μπομπονέρα» για ένατο σερί superclasico.

Τι κι αν η Μπόκα Τζούνιορς πραγματοποιεί κάκιστη σεζόν στο πρωτάθλημα και η Ρίβερ Πλέιτ την περνά κατά 12 βαθμούς;

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στο «Μπομπονέρα», με τους Γενοβέζους να διατηρούν την παράδοση, παραμένοντας αήττητοι στο «σπίτι» τους για ένατο σερί παιχνίδι κόντρα στην «μισητή» αντίπαλό τους!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους «μιγιονάριος», αφού πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα, ο Λαντσίνι έβαλε μπροστά στο σκορ στην ομάδα του. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, έγιναν πιο πιεστικοί και ο Σίλβα στο 39’ με ωραίο σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Το δεύτερο μέρος δεν ήταν τόσο καλό από πλευράς θεάματος, με τους παίκτες της Μπόκα να έχουν στην κατοχή τους την μπάλα. Μάλιστα, το ματς διεκόπη δύο φορές, αφού οι φίλοι των «κιτρινομπλέ» δημιουργήσουν τον δικό τους «σεισμό», όπως μόνοι αυτοί ξέρουν στο συγκεκριμένο γήπεδο. Στο τέλος τίποτα δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και την Μπόκα να ολοκληρώνει το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπουρντίσο στο… νήμα.

To Top