ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο νόμος του Παλέ! Ο Άρης έτοιμος και αποφασισμένος για νέα νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (PRESSARIS LIVE – 20:00)

Ο νόμος του Παλέ έτοιμος να εφαρμοστεί για μια ακόμη φορά! Ο Άρης έτοιμος και αποφασισμένος με τον κόσμο στο πλευρό υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με στόχο μια νέα νίκη (20:00- PRESSARIS LIVE). 

Με το clasico της Θεσσαλονίκης θα ολοκληρωθεί η δράση της Μ.Τετάρτης για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Και οι δυο ομάδες προέρχονται από τις νίκες του περασμένου Σαββάτου, ενώ τους χωρίζει μία νίκη αφού ο Άρης έχει εννιά έναντι οχτώ του ΠΑΟΚ, αλλά με δύο παιχνίδια περισσότερα (21 έναντι 19).

Ο Άρης μετράει τρεις διαδοχικές, εντός έδρας νίκες στο Πρωτάθλημα αφού επιβλήθηκε κατά σειρά του Ιωνικού (79-75), της ΑΕΚ (91-73) και του Προμηθέα (76-73). Με αυτές ο συνολικός απολογισμός του στο Nick Galis Hall στη φετινή Stoiximan Basket League έφτασε στο 7-3. Έτσι χρειάζεται μία νίκη κόντρα στον ΠΑΟK ή στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του με τη Λάρισα για να σημειώσει την καλύτερη επίδοση του στην τελευταία πενταετία. Οι κιτρινόμαυροι είχαν επτά νίκες και στη σεζόν 2017-18 αλλά σε 13 παιχνίδια ενώ έναν χρόνο νωρίτερα είχαν απολογισμό 10-3 στο Παλέ.

Πλην του Γιάννη Σιδηροηλία, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Άρη θα δώσουν το «παρών» στο ντέρμπι. Σίγουρα σημαντική κρίνεται η… παρουσία του κόσμου. “Εμείς πρέπει να μπούμε στο παρκέ πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, αμυντικά προσηλωμένοι και μέσα από την ενέργεια που θα βγάζουμε σε κάθε φάση και την ενέργεια που θα μας δώσει ο κόσμος, να κερδίσουμε τον αγώνα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να γεμίσει το γήπεδο, να έρθει ο κόσμος μας και να μας βοηθήσει και να πανηγυρίσουμε μαζί τη νίκη”, όπως σχολίασε ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη (απόντας από το περασμένο παιχνίδι με το Περιστέρι), Δημήτρης Βαρβούνης.

Στη σημασία της παρουσίας του κόσμου στάθηκε και ο Σταύρος Σχίζας υπογραμμίζοντας ότι: “Εμείς πρέπει να μπούμε στο παρκέ πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, αμυντικά προσηλωμένοι και μέσα από την ενέργεια που θα βγάζουμε σε κάθε φάση και την ενέργεια που θα μας δώσει ο κόσμος, να κερδίσουμε τον αγώνα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να γεμίσει το γήπεδο, να έρθει ο κόσμος μας και να μας βοηθήσει και να πανηγυρίσουμε μαζί τη νίκη”.

Με μοναδική απουσία τον τραυματία Γιώργο Καμπερίδη θα παραταχθεί στο Αλεξάνδρειο ο ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολής θα είναι και ο τραυματίας Απόστολος Ρούμογλου, ενώ στην 12άδα θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά ο νεαρός Θοδωρής Κωνσταντινίδης.

Διαιτητές: Παπαπέτρου-Τσαρούχα-Μαλαμάς (Ελευθεριάδης)

 

 

To Top