ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το “καυτό” φινάλε! Όλη η χρονιά κρίνεται σε 17 μέρες για τον Άρη!

Μετά την γνωστοποίηση των ημερομηνιών για τα πέντε παιχνίδια του β΄ γύρου των πλέι οφ καταγράφεται μια λίγο-πολύ γνωστή πραγματικότητα. Ο Άρης έχει μπροστά του πέντε “τελικούς”, ένα “καυτό” φινάλε και όλα αυτά μέσα σε μόλις 17 μέρες!

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος έχει καταφέρει να ανακτήσει σημαντικό από το χαμένο έδαφος και με τις δυο νίκες στα δυο τελευταία ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, να έχει το προβάδισμα των δυο βαθμών και να βρίσκεται στην 3η θέση.

Με βάση τη βαθμολογική εικόνα και τις ισορροπίες που επικρατούν, το παιχνίδι της 1ης Μαΐου μπορεί να… ωθήσει τον Άρη για τα καλά στη θέση του απόλυτου φαβορί για την 3η θέση και το “σίγουρο” Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μέσα λοιπόν σε 17 μέρες θα κριθεί μια σεζόν που ξεκίνησε από τον περασμένο Ιούνιο, είχε άσχημο ξεκίνημα με τον αποκλεισμό από την Αστάνα και στο μέσον της, το απίστευτο αποκλεισμό από έναν βασικό στόχο, όπως είναι το κύπελλο.

Τώρα η έξοδος στην Ευρώπη είναι προ των πυλών, με τον Άρη, όπως έχουμε επισημάνει ουκ ολίγες φορές, να κρατάει τις τύχες στα πόδια του.

Να υπενθυμίσουμε τα πέντε παιχνίδια του Άρη από την 1η Μαΐου, μέχρι και τις 17 Μαΐου που ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα:

Κυριακή 1/5: Παναθηναϊκός-Άρης (19:00)

Κυριακή 8/5: Άρης Ολυμπιακός (21:00)

Τετάρτη 11/5: ΠΑΟΚ-Άρης (18:30)

Σάββατο 14/5: Άρης – ΑΕΚ (20:00)

Τρίτη 17/5: ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης (20:00)

To Top