Ο “ξανθός” δήλωσε στενοχωρημένος για το “όχι” του Ορφανού

Παρότι χθες ανακοινώθηκε ότι ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κώστας Ορφανός, θα ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης με τον Γιάννη Ιωαννίδη και ενώ για σήμερα ήταν προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση του, τελικά τα δεδομένα άλλαξαν την τελευταία στιγμή. Ο κύριος Ορφανός απέσυρε, τελικά, την υποψηφιότητα του για προσωπικούς λόγους.

“Δυο βδομάδες συζητούσαμε για την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της νίκης. Χθες δώσαμε τα χέρια. Προσωπικοί λόγοι όμως με αναγκάζουν να μην είμαι μέσα σε αυτήν την προσπάθεια”, τόνισε ο κ. Ορφανός, συμπληρώνοντας πως: “Ωστόσο, θα είμαι πολύ κοντά και θα δουλέψω για την επιτυχία της παράταξης. Ζητώ συγγνώμη στον κόσμο που ενθάρρυνε αυτή την προσπάθεια κι εύχομαι στον Γιάννη καλή επιτυχία”.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Ιωαννίδης τόνισε: “Έχω μεγάλη στενοχώρια μέσα μου. Ο Κώστας για προσωπικούς λόγους, για να μην μας κάνει κακό, δεν κατεβαίνει και μας προφυλάσσει. Ο Κώστας ήταν και είναι κούμπωμα πάνω σε εμένα. Απλώς δε θέλουμε να δίνουμε δικαιώματα στους κακοήθεις”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Κώστα Ορφανού να αποσύρει την υποψηφιότητα του έπαιξε η σχέση του με τον αδερφό του Γιώργο.

Πηγή: thestival.gr

To Top