Ο Οικονομίδης ξεμπρόστιασε τον ΠΑΟΚ!

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που έδωσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης, μοίρασε την επιστολή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην Ευρωλίγκα με την οποία ζητούσε 10ήμερη παράταση για την καταβολή 10.000 ευρώ ώστε να συμμετάσχει στο Γιούροκαπ!

Με ημερομηνία 10 Οκτωβρίου 2011 και την υπογραφή του Μπάνε Πρέλεβιτς ως προέδρου της ΚΑΕ, ο Δικέφαλος αναφέρει στον Τζόρντι Μπερτομέου και τους συνεργάτες του: “Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να ζητήσουμε άδεια για να καθυστερήσει η προγραμματισμένη πληρωμή των 10.000 ευρώ για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Γιούροκαπ 20011-12 για δέκα ημέρες.

Ο λόγος του ως άνω αιτήματος είναι απόλυτα συνυφασμένος με τη δεινή οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, που είτε έχει σταματάσει ή αναβάλλει όλες τις προγραμματισμένες πληρωμές προς τις ομάδες, είτε τις χορηγίες. Όπως ήδη γνωρίζετε, είμαστε μια εντελώς νέα διοίκηση και δεν είχαμε επίγνωση του γεγονότος ότι υπάρχει ένα πρόσθετο ποσό εγγραφής, εκτός από την εγγύηση ασφάλειας που έχει ήδη καταβληθεί στις αρχές Ιουλίου. Έχουμε καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να συγκεντρώσουμε το απαιτούμενο ποσό από την Τετάρτη που λάβαμε το e-mail του κ. Dzigal, αλλά δεν έχει καταστεί δυνατό να λάβουμε προγραμματισμένες πληρωμές από χορηγούς ή υποστηρικτές της ομάδας, λόγω της γενικής οικονομικής κατάστασης της χώρας μας.

Εμείς σεβόμαστε την υποχρέωσή μας να πληρώσουμε και τις απαιτήσεις της Ευρωλίγκας και πιστεύουμε ότι αυτό είναι προφανές από τη συμμόρφωσή μας σε ότι απαιτείται μέχρι τώρα για τη συμμετοχή μας για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας. Κατανοούμε ότι αυτή είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεσμευόμαστε να τιμήσουμε τη συμμετοχή μας στο Γιούροκαπ και να εκπληρώσουμε τις οικονομικές μας υποχρεώσεις και ως εκ τούτου ζητάμε την ευγενική σας βοήθεια για να επιτύχουμε τον στόχο μας.

Αναμένοντας την απάντησή σας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την προσοχή σας”.

Αυτή την επιστολή (στα αγγλικά και στα ελληνικά) μοίρασε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης στους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Ο ΠΑΟΚ αδυνατεί να πληρώσει 10.000 ευρώ για την Ευρωλίγκα, ήταν από τις τελευταίες ομάδες που πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, έφερε όμως τον Κόρεϊ Μαγκέτι για να τον υπογράψει συμβόλαιο! Τα συμπεράσματα δικά σας…

To Top