Πιπελίδης: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Με αφορμή το χθεσινό φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Άρη απέναντι στο Μίλωνα Γιαννιτσών, ο προπονητής Ευθύμης Πιπελίδης μίλησε στο PRESSARIS για το πώς εξελίσσεται η προετοιμασία των «κίτρινων» αλλά και για τη μέχρι στιγμής δική του παρουσία στην τεχνική ηγεσία του τμήματος.

«Σε περίπου ένα μήνα ξεκινά το πρωτάθλημα και ως τότε η ομάδα πρέπει να ανεβάσει ένα 30-40% την απόδοσή της», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Σκοπεύουμε να συμμετάσχουμε και σε άλλα φιλικά, καθώς μέσα από την αγωνιστική δράση ‘δένονται’ οι ομάδες. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θεωρώ ότι με το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών η ομάδα θα είναι έτοιμη».

Όσον αφορά την απόδοση των παικτών του στο χθεσινό παιχνίδι, ο κ. Πιπελίδης ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά έχουν διάθεση, αλλά από την ομάδα λείπει ακόμα η συνοχή. Δεν είμαι ευχαριστημένος σε όλα τα επίπεδα, αλλά η βελτίωση είναι κάτι που θα έρθει με το χρόνο. Μόνο για τη διάθεση και το πάθος που επέδειξαν τα παιδιά, τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Σε ερώτηση για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει ο Άρης υπό την καθοδήγησή του, είχε να πει τα εξής: «Είμαι 17 ημέρες στην ομάδα και δε θέλω να πω μεγάλα λόγια. Πρέπει να δούμε πρώτα τις αντοχές μας και μέχρι ποιο σημείο μπορούμε να φτάσουμε. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και στο τέλος της προετοιμασίας και αφού πρώτα έχουμε δοκιμάσει τις δυνάμεις μας στα φιλικά, θα έχω μία πιο σαφή εικόνα για το πού βρισκόμαστε».

To Top