«Στενοχωρημένοι γιατί δεν κερδίσαμε»

Στο επίσημο σάιτ του Εργοτέλη μίλησε ο Μάριο Μπούντιμιρ, σκόρερ της ισοφάρισης στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη, τονίζοντας την στενοχώρια του για τον βαθμό της ισοπαλίας.

«Στο χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη θέλαμε μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης, διότι ερχόμαστε από συνεχόμενες ήττες. Δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που ζητούσαμε και είμαστε στεναχωρημένοι γι’ αυτό» είπε χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας ακόμη ότι: «Πάντως, στο τελευταίο μέρος του αγώνα δείξαμε ψυχή και παρότι παίζαμε με 10 παίκτες σημειώσαμε το γκολ και πήραμε τον ένα βαθμό. Πιστεύω ότι με την εικόνα που είχαμε θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη αν καταφέρναμε να προηγηθούμε στο σκορ. Είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δεν τις μετατρέψαμε σε γκολ».

Για το γκολ που σημείωσε είπε: «Το σημαντικό για εμένα είναι να κερδίζει η ομάδα. Στο χθεσινό παιχνίδι δεν κερδίσαμε, ωστόσο είναι θετικό που βοήθησα με το γκολ που σημείωσα στο τέλος να πάρει η ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα είχαμε δύσκολο πρόγραμμα. Θέλαμε να είχαμε πάρει περισσότερους βαθμούς από τα παιχνίδια που έχουμε δώσει. Ωστόσο έχουμε καλή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι οι βαθμοί θα έρθουν στους επόμενους αγώνες.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια, τη σκληρή δουλειά και στην πορεία του πρωταθλήματος θα δικαιωθούμε. Πιστεύουμε στην ομάδα και στους εαυτούς μας. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι χωριστά και πλέον έχουμε στο μυαλό μας τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ».

 

To Top