Χατζηνικολάου: «Με τον κόσμο του για νίκη επί του ΠΑΟΚ»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Γιάννης Χατζηνικολάου μίλησε για την ισοπαλία με τον Εργοτέλη, στο Παγκρήτιο και το νέο ξεκίνημα που πρέπει να γίνει, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

 «Δεν ήταν παιχνίδι με πολλές φάσεις. Ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο είχε ελαφρώς τον έλεγχο του αγώνα, κατόρθωσε να προηγηθεί και έδειχνε ότι θα πάρει τη νίκη» είπε αρχικά μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη, υπογραμμίζοντας ότι:

 «Ο Εργοτέλης έδειξε ότι φοβήθηκε το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος άρχισε να πιέζει, να βγαίνει μπροστά και μετά από την αποβολή του Βίσιο έγινε ακόμα πιο επιθετικός».
 
Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ανέφερε: «Όταν θες να διεκδικήσεις την είσοδο σου στην Ευρώπη και θα να κάνεις το κάτι παραπάνω, φροντίζεις να τελειώνεις γρήγορα τέτοιου είδους παιχνίδια και όχι να κρατάς το σκορ.

Ίσως στο υποσυνείδητο των παικτών του Άργ υπήρχε η σκέψη να παίξουν για να κρατήσουν το αποτέλεσμα και όχι για να σκοράρουν και να τελειώσουν το παιχνίδι. Πάντως η ομάδα ήταν καλύτερη συγκριτικά μετά άλλα παιχνίδια, αλλά και με τον Εργοτέλη.

Ο Χατζηνικολάου διέκρινε και…«Ένα ελαφρυντικό για τον Άρη είναι ότι δεν είχε στον αγώνα ένα καθαρόαιμο, κινητικό  φορ. Πέρα από αυτό, οι Σακαρέ και Ουμπίδεζ είχαν πολύ καλή παρουσία, παρά το μικρό διάστημα παρουσία τους στην ομάδα».

 Όσον αφορά τον επόμενο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο Κλεάνθης Βικελίδης επισήμανε:  «Αυτός που θα έχει ηρεμία στον τρόπο παιχνιδιού του και θα παίξει χωρίς πανικό ,θα πάρει το παιχνίδι. Το πλεονέκτημα του Άρη είναι η έδρα του. Οι φίλαθλοι του θα δώσουν βροντερό παρόν και ώθηση στην ομάδα για να κερδίσει. Είναι ένα ντέρμπι και δεν μπορούμε να κάνουμε προγνωστικά. Ελπίζω να κερδίσει ο Άρης».

To Top