Έτοιμοι οι έφηβοι για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα είναι το πρώτο για τον Χριστόφορο Κελεσίδη με την φανέλα της εφηβικής ομάδας του Άρη. Μετά από δύο χρόνια στο παιδικό και ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα ο νεαρός γκαρντ μίλησε στο PRESSARIS για τη νέα πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει, τους στόχους του αλλά και το αυριανό (19.45) παιχνίδι με τον Δικέφαλο στο Αλεξάνδρειο.

Για τον βαθμό ετοιμότητας τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας είπε ότι “ακόμα δεν είμαι έτοιμος όσο θα ήθελα αλλά όσο χρόνο με χρησιμοποιήσει ο προπονητής μου θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Είναι η πρώτη μου σεζόν στην ομάδα και χρειάζομαι ακόμα λίγο χρόνο. Όσον αφορά την ομάδα νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και όσο περνάει ο καιρός θα παίζουμε ακόμα καλύτερα”.

Για το αν αποτελεί κίνητρο η συμμετοχή του στην εφηβική ομάδα: “Είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για όλα τα παιδιά που ανεβήκαμε από το παιδικό να αρπάξουμε τις ευκαιρίες που μας δίνει ο προπονητής μας και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό”.

Για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: “Είναι ένα ντέρμπι. Θα πρέπει να μπούμε με συγκέντρωση και να κάνουμε όσα μας έχει πει ο προπονητής. Νομίζω πως αν κάνουμε αυτά τα δύο έχουμε πολλές ελπίδες να κερδίσουμε το ματς. Θα φανεί μέσα στο γήπεδο ποιος έχει καλύτερη ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι”.
Για το αν έχει άγχος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: “Το άγχος και η αγωνία σε κάθε αγώνα είναι η ίδια. Είναι το πρώτο ντέρμπι που παίζω στο εφηβικό αλλά από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να κερδίσει η ομάδα”.

Για τους στόχους του με την εφηβική ομάδα: “Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι όσο πιο πολύ μπορώ. Σε κάθε προπόνηση κερδίζω πράγματα. Το να προπονείσαι και να αγωνίζεσαι με μεγαλύτερα παιδιά σε βελτιώνει και σου δίνει περισσότερες εμπειρίες. Αν αυτό φυσικά συνοδεύεται και με αγωνιστικά λεπτά τότε βγαίνεις ακόμα πιο κερδισμένος. Όσον αφορά τον ομαδικό στόχο ελπίζω να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Βλέπουμε όμως κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε”.

Ο Νίκος Δημητρίου θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του πλην του τραυματία Κώστα Αμπατζά ο οποίος έχασε και το πρώτο παιχνίδι με τα Αστέρια. Η ομάδα ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της με μία προπόνηση στις 20:00. Την αυριανή αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Σιμητόπουλος και Γαζέτας.

To Top