ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Πάουλο Κάμπος στέλνει μήνυμα στήριξης σε Άρη από την Βραζιλία!

Η παρουσία του στον Άρη υπήρξε πέραν του αναμενόμενου σύντομη και ιδιαίτερα περιπετειώδης. Ο Πάουλο Κάμπος, ωστόσο, έτυχε ιδιαίτερης εκτίμησης από τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων», λόγω του πάθους που επεδείκνυε όσο καιρό είχε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στα χέρια του.

Ο 59χρονος κόουτς, που την περίοδο αυτή βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στους πάγκους, σε ομάδα (σ.σ. Σάο Χοσέ) της πατρίδας του μίλησε στην «Arena Press» από την Βραζιλία, αποδεικνύοντας πως παρά την απόσταση που τον χωρίζει από την Θεσσαλονίκη, είναι πολύ καλά ενημερωμένος για τον Άρη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα έχει καταφέρει να κερδίσει την άνοδό της στη Φούτμπολ Λιγκ. Παρακολουθώ… φανατικά την πορεία της. Μπορεί να μην έχω εικόνα, αλλά ενημερώνομαι συνεχώς για τα όσα συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη. Ξέρω ότι ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι σε ότι αφορά τα εξωαγωνιστικά ζητήματα, αλλά από τη στιγμή που όλα πήγαν καλά, μου δίνει την ελπίδα να πιστεύω ότι κάτι καλό γίνεται στον σύλλογο».

Όταν ακούτε τη λέξη Άρης, τι είναι αυτό που έρχεται πρώτο στο μυαλό σας; «Αν κάτι δεν μπορώ να ξεχάσω, είναι η αγάπη του κόσμου. Ήταν μία δύσκολη περίοδος. Όλοι το γνωρίζουν, ωστόσο, κάναμε την προσπάθειά μας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που όσο ήμουν προπονητής στην ομάδα τα πηγαίναμε πολύ καλά. Μακάρι να είχα συνεχίσει και να φτάναμε στην άνοδο από την πρώτη σεζόν».

Η εκκίνηση στο πρωτάθλημα φέτος δεν ήταν η αναμενόμενη… «Σίγουρα τα πρώτα αποτελέσματα δεν είναι ενθαρρυντικά. Άρης όμως σημαίνει… πίεση και το έχω βιώσει πολύ καλά. Δεν πρέπει να στεκόμαστε στις δύο ισοπαλίες. Θεωρώ ότι αν επικρατήσει ηρεμία τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν σύντομα. Με την στήριξη του κόσμου θα είναι κάτι δεδομένο κατά την προσωπική μου άποψη».

«ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ»

Ένα ακόμα δείγμα του ότι παρακολουθεί στενά τη φετινή προσπάθεια του Άρη, το σχόλιο του βραζιλιάνου κόουτς, για τις μεταγραφές του καλοκαιριού: «Είδα με προσοχή όλο το ρόστερ. Είναι πληρέστατο και από μόνο του αποτελεί εγγύηση. Έγιναν εξαιρετικές επιλογές. Έχει μία πολύ καλή επιθετική γραμμή, με παίκτες που γνωρίζω. Η Φούτμπολ Λιγκ είναι δύσκολη. Αν και την έζησα με τον Αστέρα Τρίπολης πριν από πολλά χρόνια γνωρίζω τη νοοτροπία της. Είναι ένα πρωτάθλημα πολύ δύσκολο, όπου απαιτείται προσοχή και δύναμη. Διαφέρει πολύ από τη Γ΄ Εθνική». Τι λείπει αυτή τη στιγμή από τον Άρη; «Πρέπει απλά να επιστρέψει στις νίκες. Δεν πρέπει να αφήσει τη διαφορά να μεγαλώσει κι άλλο. Πιστεύω ότι σύντομα θα βρεθεί σε θέση οδηγού στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι θέμα ψυχολογίας ξεκάθαρα».

Ξεχωριστή αναφορά έκανε για τον Τζεμπούρ, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Ο Ραφίκ Τζεμπούρ είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Πάντα πίστευα ότι έχει εξαιρετικό χαρακτήρα. Το γεγονός ότι δεν ελέγχει τα νεύρα του πολλές φορές οφείλεται απλά στον «εκρηκτικό» ταμπεραμέντο του».

Τέλος, για τα έργα του Θοδωρή Καρυπίδη στην διοίκηση, τόνισε: «Οι μέχρι στιγμής κινήσεις του Καρυπίδη δείχνουν ότι είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος. Κατάφερε να βάλει τάξη στην ομάδα και το αποδεικνύει, τόσο η άνοδος, όσο και το ρόστερ που έχει δημιουργήσει».

To Top