Ο Πίρλο δείχνει την έξοδο σε επτά παίκτες

H Γιουβέντους προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της μετά από τον αποκλεισμό από τη Λιόν και τον Μαουρίτσιο Σάρι διαδέχθηκε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Αντρέα Πίρλο.

Ο 41χρονος ήδη έχει ξεκινήσει το ξεσκαρτάρισμα στη Γηραιά Κυρία και σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο (Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport) έχει δείξει την πόρτα της εξόδου σε επτά μέλη του τωρινού ρόστερ.

Οι Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Σάμι Κεντίρα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Ο Αργεντινός ήταν προς αποχώρηση και την περασμένη σεζόν, αλλά τον έσωσε ο Μαουρίτσιο Σάρι. Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πιπίτα τόσο από το MLS, όσο και από την πρώην του ομάδα, Ρίβερ Πλέιτ. Οι ετήσιες καθαρές απολαβές του ανέρχονται σε 7.500.000 ευρώ, ενώ του Γερμανού σε 6.500.000 ευρώ.

Η ομάδα του Τορίνο θέλει να απαλλαγεί από τα συμβόλαιά του. Πωλητήριο έχει μπει τόσο στον Ντόουγκλας Κόστα, όσο και στον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι. Για τον Βραζιλιάνο ενδιαφέρον οι Παρί Σεν-Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν, ενώ το όνομα του Ιταλού έχει ακουστεί για τη Νάπολι.

Εκτιμάται ότι αμφότεροι μπορούν να φέρουν στη Γιούβε πρόταση ύψους 30.00.000 ευρώ έκαστος. Ξεχωριστές είναι οι περιπτώσεις των Άαρον Ράμσεϊ, Ντανιέλ Ρουγκάνι και Ματία Ντε Σίλιο. Οι δύο πρώτοι μπορούν να φέρουν πρόταση 20.000.000 ευρώ ο καθένας, ενώ ο τρίτος (βρέθηκε στα ραντάρ της Παρί) 10.000.000 ευρώ.

To Top